עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט עד 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מחשב נייד 15" , עדיפות לHP

בעל חיי סוללה כמה שיותר ארוכים.

השימוש העיקרי שלו יהיה לתוכנות OFFICE, גרפיקה ותיכנות. יש עדיפות למחשב שיכול להריץ משחקי מחשב כבדים, אבל לא חייב.

אני נוהג לעבוד עם הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית, אז עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק.

בנוסף, חשוב לי שהמחשב יתחמם כמה שפחות.

יש למישהו המלצות בשבילי? :)

פורסם
  • מחבר

מישהו?

אני לא חייב תיאורים מפורטים, רק שמות של דגמים מומלצים. יש יותר מדי סוגים שונים בשוק אז זה בעייתי למצוא משהו טוב לבד

תודה!

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

מישהו??

פורסם
  • מחבר

המליצו לי על Dell Studio 1558-4504AW7

יש מחשב יותר איכותי של DELL?

יש מחשב של HP ברמה הזאת?

פורסם

משום מה הפורום הזה מת למדי. רק מעט מאוד אנשים זוכים בכבוד של לקבל עזרה כאן.

סליחה שאני לא יכול לעזור, פשוט גם אני פתחתי כאן פעם נושא ולא קיבלתי אף תגובה.. [אולי כבר פיתחת ציפיות של "סוף סוף תגובה!!" ועכשיו סתם ביאסתי אותך]

פורסם

סליחה שאני לא יכול לעזור, פשוט גם אני פתחתי כאן פעם נושא ולא קיבלתי אף תגובה.. [אולי כבר פיתחת ציפיות של "סוף סוף תגובה!!" ועכשיו סתם ביאסתי אותך]

בוא אני אלמד אותך משהו,

בדר"כ לא עונים למשהו שכבר ענו עליו המון פעמיים בפורום.

או בקשות הזהויות..

קיצר אין מה להתבאס, הכי טוב זה לעיין אחורה ולהסיק מסקנות לבד.. לא נראה לי יש מקרה שלא ענו עליו בפורום בתקופה האחרונה :)..

אני אגיד לך מה אתה צריך לבדוק:

מעבד core i5 450,520,540 אחד מאלה, וכרטיסי מסך אתה יכול לבדוק פה:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

תבדוק את הדגם של הכרטיסים באתר הזה, יש שם גם פירוט על איזה משחקים הוא יכול להריץ..

תסתכל על משקל(אזור ה2.5-3 קילו נראה לי הסטנדרט למחשבים בגדלים האלה).. חום ודברים כאלה צריך להרגיש את המחשב בתצוגה.. חיי סוללה מה שרשום תחלק ב2 בדר"כ חח

ובתכלס תחפש אצל אסוס נראים לי הכי טובים לטווח שלך. בדל תבדוק אם תמצא במחיר הזה מחשבים מהגרסא העסקית(לטידוד) .. לHP ישכמה פתרונות למשחקים עם כרטיס מסך 5650 של רדון. בהצלחה בחיפושים..

פורסם

אני יכול לתת לך המלצה קטנה, יש חנויות חשמל שיש להן מחלקות שלמות רק של מחשבים וגאג'טים ושם אתה יכול להתייעץ עם מישהו שמבין, למשל את הנייד שלי (ASUS דגם K61IC ) קניתי בטרקלין חשמל, אחרי שחפרתי לזה שעובד שם שעות, והוא עבר איתי על כל הדגמים הגענו למחשב שאני צריך בשביל הצרכים שלי

פורסם

חבל שזו הגישה של מספר אנשים פה.

הבעיה בשאלה שלך שאין ממש תשובה לתת עליה. אין מחשב שתומך את הדרישות שאתה מתאר.

הפורום הוצף בזמן האחרון בשאלות, ועל כל חלק מהדרישות במפרט יש דיון מתאים עם המלצות.

תעשה חיפוש, תעבור בפורום ותראה שיש הרבה תשובות לשאלות דומות

פורסם

סליחה, לא התכוונתי לפגוע או משהו. סתם שמתי לב שיש המון נושאים בפורום ללא אף תגובה..

זו לא הגישה שלי, תאמין לי שאז ערכתי חיפוש.. [אפרופו חיפוש, אני מוצא את מערכת החיפוש באתר לא יעילה במיוחד. או שאני סתם לא יודע להשתמש בה..]

שוב, אני באמת מצטער, לא באתי לומר שהפורום לא עוזר או לא מקצועי בשום צורה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחפש בפורום מספר פעמים לפני שהתחלתי את הדיון ו-GetRich צודק, קשה להשתמש במערכת החיפוש. הבעיה היא שלא ראיתי הרבה התייחסויות למחשבים של HP (שזאת החברה שאני מעדיף לקנות ממנה, בלי קשר למותג, יש לי הנחות טובות שם...)

התייחסויות שכן ראיתי היו כאלה שאמרו שHP פחות טובים. רציתי לראות אם יש למישהו דעה שונה.

בנוסף, אם באמת עונים כלכך הרבה על השאלות האלה, והשאלות חוזרות על עצמן, למה אף אחד לא מפרסם בנעץ רשימת דגמים ספציפיים מומלצים? או בכלל, למה אין עמוד של מפרטים מומלצים כמו שיש במחשבים נייחים? ככה אנשים יפסיקו לשאול סתם...

זה לא עוזר שאתה יודע איזה רכיבים טובים ואיזה פחות, כי יש כלכך הרבה דגמים שונים לכל חברה עם כלכך הרבה רכיבים דומים, צריך המלצות על דגמים ספציפיים.

בסוף מה שעשיתי היה באמת ללכת לחנות מחשבים, לחפור למוכרים ולהבין מה טוב, ככה הגעתי להמלצה של Dell Studio 1558-4504AW7

FroggeR- תודה על התגובה!

פחות חשוב לי גרפיקה חזקה למשחקים, למרות שיהיה נחמד בשביל השעות המשעממות בשיעורים (יש לי מספיק קונסולות בבית ומחשב נייח סבבה בשביל משחקים) - יותר מחשב לשימוש משרדי,עריכת סרטים ותמונות, פיתוח קוד, גלישה וכ'ו.

פורסם

לי יש את הדל המדובר, אתה לא תצטרך יותר ממנו.

לשימוש רגיל הוא די והותר, ואפילו משחקים סוחב בצורה טובה.

הוא גם לא עולה 6000, אלא יותר 5,300.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים