עבור לתוכן

הגדלתי למהירות 12 מגה בהוט עם הראוטר wrt54gl אני משווע לעזרה פשוט.

Featured Replies

פורסם

הראוטר הנ"ל הוא חדש כ3 חודשים ואני יודע שעשיתי טעות שקניתי אותו.

התשתית שלי היא הוט +ספק בזק. ואני מציין מראש שכל המטרה שלי באינטרנט היא ps3, אני רוצה מהירות אופטימלית במשחקי רשת.

בהתחלה שקניתי תראוטר הוא עשה לי בעיות קשות עם l2tp וניסיתי הכל, טומטו גם לא עזר.

בתמיכה אמרו שהאופציה היחידה עם הראוטר הזה היא לעבור לחיבור ללא חייגן וכך עשיתי. ויתרתי על "חבילת הגיימר" שהייתה לי בגלל זה ואני ממשיך לשלם עליה כי אני מחויב לה לעוד חצי שנה.

האם זה משמעותי החבילה הזאת אם אני גולש ב12 מגה?

תאמת אני יגיד שאין הבדל כל כך בין ה5 ל12 מגה במשחקים, ולכן אני שואל את עצתכם, האם כדאי לקנות ראוטר שתומך l2tp עם המהירות הזאת? או להישאר עם הראוטר הזה ובמהירות הזאת?

דרך אגב שעשיתי בדיקת מהירות הוא נתן לי תוצאה של 12.5 הורדה ומגה העלאה.

בקיצור אני אשמח מאוד אם תעזרו לי ואני חייב את זה כמה שיותר מהר כי אם אני לא מודיע לבזק על ביטול אני יהיה מחוייב ל12 מגה לשנתיים. אני מאוד אשמח אם מישו יתחבר אליי למסנג'ר ויסביר לי ב5 דקות מה כדאי לי במקום להסתרבל בפורום. לא בא לי לטעות עוד פעם.. 350 שקל לפח זה לא צחוק בשבילי ולך תמצא מי שיקנה ראוטר כזה עכשיו.

תודה רבה וסליחה על החפירה!! asi-1998@hotmail.com

פורסם

תוריד ל5 מגה שהנתב יפעל טוב עם L2TP ותחזור לגיימר. אין הבדל בפינגים בין 5 ל 12 מגה.

פורסם
  • מחבר

תוריד ל5 מגה שהנתב יפעל טוב עם L2TP ותחזור לגיימר. אין הבדל בפינגים בין 5 ל 12 מגה.

הייתי כבר ב5 מגה והראוטר עשה לי ניתוקים, מלא ניתוקים! הייתי עם l2tp בגרסת טומטו.

פורסם

בעייתי, קח בחשבון שבחיגור ללא חייגן לא תקבל פינג מקסימלי ויציב כמו בחבילת גיימרים או אפילו חבילה רגילה עם חייגן.

אז יש שני אפשרויות: להישאר עם חיבור ללא חייגן אשר נתמך בצורה טובה על ידי הנתב הנוכחי

או לעבור לנתב חדש שיתמוך טוב בחיבור L2TP

פורסם
  • מחבר

בעייתי, קח בחשבון שבחיגור ללא חייגן לא תקבל פינג מקסימלי ויציב כמו בחבילת גיימרים או אפילו חבילה רגילה עם חייגן.

אז יש שני אפשרויות: להישאר עם חיבור ללא חייגן אשר נתמך בצורה טובה על ידי הנתב הנוכחי

או לעבור לנתב חדש שיתמוך טוב בחיבור L2TP

קודם כל תודה רבה על העזרה..

כן אלו שני האופציות שלי בעיקרון, בכל מקרה אני יישאר על 12 מגה כי אני מקבל את זה ללא תוספת מחיר בכלל.

האם הביצועים שאני יקבל עם נתב בחיבור l2tp עם חבילת גיימרים יהיה משמעותי יותר טוב ממה שאני יקבל עם חיבור ללא חייגן? (מה שיש לי עכשיו)

ובוא נגיד ואני קונה נתב חדש איזה נתב מומלץ? קראתי פה בפורום על אלה:

http://ivory.co.il/product.asp?productid=2887&CatCode=581

http://ivory.co.il/product.asp?productid=2374&CatCode=581

איזה מהם עדיף? (כמובן למהירות 12 מגה עם חבילת גיימר) לא בא לי לעשות את אותה טעות שנית.. שוב תודה!

פורסם

גם אני עשיתי אותה טעות לפני חודשיים.

מדכא לחשוב שיכולתי להשיג ראוטר טוב יותר כמו אלה שהצעת, ב100-120 ש"ח פחות.

פורסם
  • מחבר

גם אני עשיתי אותה טעות לפני חודשיים.

מדכא לחשוב שיכולתי להשיג ראוטר טוב יותר כמו אלה שהצעת, ב100-120 ש"ח פחות.

ממש מבאס הקטע הזה כמו מפגר הלכתי לפי המלצות של זאפ רק שלא שמתי לב שהם מ2007...

קיצור אנשים מה אתם ממליצים ? איזה ראוטר לקנות?

פורסם
  • מחבר

הראוטר המומלץ ביותר הוא ה׳-tp-link wr1043nd. אתה יכול לקרוא סקירה מקיפה כאן http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm

כן אבל הראוטר הזה הוא יקר מדי בהתחשב ששמתי 350 שקל על ראוטר לפני כמה חודשים..

הראוטר שהיה עליו את הדיון dir 615 לא אמור להיות טוב עם חיבור כבלים +בזק 12 מגה?

פורסם
  • מחבר

מישו בבקשה אני רוצה לקנות תראוטר היום ומחפש תשובה ודאית..

פורסם

שלום, בתור אחד שיש לו אותה מהירות ואותו ראוטר.

אני יכול להגיד לך שבינתיים הכל אצלי פועל כרגיל עם חיבור L2TP.

תתקין TOMATO 1.28 על הראוטר, תגדיר אותו לL2TP ואמור לעבוד ללא בעיה.

הראוטר כן תומך במהירויות של 12 מגה אך רק בחיבור חוטי אליו(אני מרודי על כל רוחב פס, 1.5MB לשניה), ברגע שאתה על WIFI הוא לא.

ובנוגע לשאלה אם גיימר או לא, ללא גיימר יש לי לאגים ופינגים מטורפים, עם החבילת גיימר הפינגים נורמאליים ואין לאגים כמעט, שווה את זה!

פורסם
  • מחבר

שלום, בתור אחד שיש לו אותה מהירות ואותו ראוטר.

אני יכול להגיד לך שבינתיים הכל אצלי פועל כרגיל עם חיבור L2TP.

תתקין TOMATO 1.28 על הראוטר, תגדיר אותו לL2TP ואמור לעבוד ללא בעיה.

הראוטר כן תומך במהירויות של 12 מגה אך רק בחיבור חוטי אליו(אני מרודי על כל רוחב פס, 1.5MB לשניה), ברגע שאתה על WIFI הוא לא.

ובנוגע לשאלה אם גיימר או לא, ללא גיימר יש לי לאגים ופינגים מטורפים, עם החבילת גיימר הפינגים נורמאליים ואין לאגים כמעט, שווה את זה!

כן אבל אני לא מצליח להתקין בחזרה את הגרסת טומטו, אני רוצה לתת לו סיכוי נוסף, דרך אגב עשית איזשהם הגדרות מיוחדות בטומטו?

לא צריך לעשות לו oc בשביל 12 מגה נכון? אני משתמש בחיבור חוטי בלבד.

פורסם

לא שיניתי כלום בהגדות חוץ משינוי השם (SSID) הזנת סיסמא והגדרה לL2TP.

וניסית לעשות HARD RESET? אולי זה יעזור לך לחזור לTOMATO.

ולא צריך לעשות OC, 200MHZ מספיק.

פורסם
  • מחבר

לא שיניתי כלום בהגדות חוץ משינוי השם (SSID) הזנת סיסמא והגדרה לL2TP.

וניסית לעשות HARD RESET? אולי זה יעזור לך לחזור לTOMATO

לא יודע.. הדבר היחידי שעשיתי זה ללחוץ על על הכפתור של הריסט עם קיסם למשך דקה. ולא עזר..

זה הארד ריסט?

פורסם

הרד ריסט - תלחץ 30 שניות שרק הכבל של החשמל מחובר למכשיר ולאחר מכן חבר את כבל האינטרנט למחשב והמשך ללחוץ עוד 30 שניות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים