עבור לתוכן

אני סטודנט לאדריכלות ומחפש מחשב נייד לצורכי עבודה ולימודים בסביבות 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מבקש המלצה לקניית מחשב נייד לצורכי שימוש באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים ובעיקר עבודה עם תוכנות גרפיות (revit, photoshop, autocad). התוכנות בחלקן תלת מימדיות וישמשו אותי במסגרת לימודי אדריכלות ועיצוב פנים שאני מתחיל בקרוב.

גודל מסך: לפחות 15 אינץ'

משקל רצוי: כמה שפחות בהתאם לתקציב.

זמן סוללה: ארוך ככל האפשר בהתאם לתקציב.

דיסק קשיח: 500 ג'יגה.

צורב DVD: כן.

לא נדרשת אחריות בינלאומית.

אין עדיפות לחברה כלשהי.

ישנה חשיבות גדולה לכרטיס מסך בהתחשב בתוכנות שאצטרך להפעיל.

אני לא מכיר הרבה חברות ודגמים ולכן אני פונה לעזרתכם. הייתי רוצה לדעת שאני קונה מחשב שישמש אותי לפחות לחמש השנים הבאות.

תודה רבה מראש לכל המגיבים :)

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי על אופציה של קנייה בחו"ל. בכל מקרה הייתי רוצה לדעת שאני קונה ממקום בטוח ושתהיה לי אחריות על המחשב.

קנייה בחו"ל נחשבת עדיפה מבחינת המחיר? מה ההבדלים פחות או יותר?

פורסם

לא חשבתי על אופציה של קנייה בחו"ל. בכל מקרה הייתי רוצה לדעת שאני קונה ממקום בטוח ושתהיה לי אחריות על המחשב.

יכול להיות הבדל גדול מאד במחיר, למשל הזמנת Lenovo W510 מהאתר של לנובו בארה"ב יכולה לעלות כ 3000 ש"ח פחות מאשר קנייה בארץ.

אם יש לך מישהו שיכול להביא מארה"ב, או לשלם בכרטיס אשראי של חשבון אמריקאי זה יכול להוזיל את הקנייה ולחסוך בירוקרטיות.

גם אני חיפשתי נייד עם כרטיס מסך טוב, מסך מט שיהיה נוח יותר לקריאה, וסידרה שנחשבת ליחסית אמינה ואיכותית. בדקתי בעיקר בארה"ב לא בטוחה לגבי המחירים בארץ. בסדרות הבאות יש קונפיגורציות עם כרטיסי מסך Nvidia Quadro -

כרטיסי מסך חלשים יותר - Lenovo ThinkPad T510, HP EliteBook 8540p, Dell Latitude E6510

וחזקים יותר (וכנראה מחוץ לתקציב שהגדרת, לפחות במחירים בארץ) - Lenovo ThinkPad W510, HP EliteBook 8540w

פורסם

לרוב המחשבים העסקיים שנקנים בחו"ל יש אחריות בינ"ל שמכובדת בארץ (בדוק אצל לנובו, דל וסדרת ה-EB של HP)

היתרון הוא שהמחיר זול לרוב בכ-30-40 אחוז מהמחירים בארץ גם אחרי מיסים

בנוסף, אתה פותח לך אופציה להרכיב את המפרט שאתה רוצה באתר החברה ולא לקנות מפרט קיים שלא תמיד נותן את מלוא התמורה

מגוון האפשרויות בחו"ל גדול בהרבה מהקיים בארץ בשוק אליו אתה מכוון CAD - computer aided design

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. אבדוק אופציה של קנייה בחו"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים