עבור לתוכן

ATHLON, BARTON, DURON

Featured Replies

פורסם

אני יודע שכולם שמות קוד של מעבדים.. אבל מה ההבדל ביניהם? מה עדיף?

פורסם

Duron - מהמעבדים היותר ישנים של AMD (ניתן כמעט להמשיל אותו ל-Celleron של אינטל). מגיע, אם אני לא טועה, עד 1.6 GHz

Athlon - המעבד בעל הארכיטקטורה היותר חדשה של AMD, כיום כבר מיוצר בטכנולוגיית ה-0.13 ונקרא Athlon XP (כיוון שהוא מותאם באופן מיוחד לWindows XP)

Barton - שמה של הליבה במעבדי Athlon החדשים ביותר (כנגד ליבת ה-Thoroughbred ב-Athlon-ים היותר ישנים)

Opteron - רק אם תתקל בשם הזה, אז שתדע שמדובר במעבדים מאוד חזקים לשימוש בשרתים.

לגבי מה עדיף:

דבר ראשון, האופצייה שלך היא רק Athlon XP. לגבי איזו מהירות המעבד ואיזו ליבה, פה כבר נשאלת השאלה -

עד כמה עמוק הכיס של מי שישלם על המעבד שלך?

פורסם

(כיוון שהוא מותאם באופן מיוחד לWindows XP)

שטויות

אין קשר בין אחד לשני.

פורסם

Duron - מהמעבדים היותר ישנים של AMD (ניתן כמעט להמשיל אותו ל-Celleron של אינטל). מגיע, אם אני לא טועה, עד 1.6 GHz

Athlon - המעבד בעל הארכיטקטורה היותר חדשה של AMD, כיום כבר מיוצר בטכנולוגיית ה-0.13 ונקרא Athlon XP (כיוון שהוא מותאם באופן מיוחד לWindows XP)

Barton - שמה של הליבה במעבדי Athlon החדשים ביותר (כנגד ליבת ה-Thoroughbred ב-Athlon-ים היותר ישנים)

Opteron - רק אם תתקל בשם הזה, אז שתדע שמדובר במעבדים מאוד חזקים לשימוש בשרתים.

לגבי מה עדיף:

דבר ראשון, האופצייה שלך היא רק Athlon XP. לגבי איזו מהירות המעבד ואיזו ליבה, פה כבר נשאלת השאלה -

עד כמה עמוק הכיס של מי שישלם על המעבד שלך?

ה-DURON מגיע עד 1.3GHZ והוא הרבה יותר חזק מהסלרון ,למעשה הוא מקביל בביצועיו ל P-3

פורסם

יש לך איזה גיבוי למשפט הזה?

והקשר בין האטלון לXP...מבדר... ;D

פורסם

רגע וה OPTERON של AMD מקביל ל XEON של אינטל?

עריכה: או שזה מקביל ל ITANUM?

פורסם
  • מחבר

נראה לי אופראון מקביל לאיטניום אבל תודה רבה בכל אופן עזרתם מאוד!! ;)

פורסם

המעבדים המקבילים היחידים הם האטלון XP והP4 של אינטל. ההקבלה היא רק בשם של המעבדים.

אין שום הקבלה בין האופטרון לITANIUM או לXEON. הם פשוט מתחרים על אותו שוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים