עבור לתוכן

הלוח אם מת?!

Featured Replies

פורסם

שאלה האם הלוח אם שלי מת או שאולי מדובר בספק כוח או משהו כזה.

אני ניסיתי להדליק את המחשב אתמול כמה פעמים לא הלך (אפילו לא הגיע ל POST) היום הוא כן נדלק

(אין בעיית מגעים חיבורים) עכשיו שהוא עובד אז הוא עובד יציב אבל לפעמים המחשב נכבה בלי התרעה מוקדמת. (שבועות אחרונים).

החיישנים של המתחים השתגעו החיישנים של המאוררים וטמפרטורות גם לא מתפקדים.

בנסוף מקלדות PS2 כבר לא עובדות לא קשור לדרייבר כבר בפוסט של הביוס יש הודעה על תקלת מקלדת. ולכן קניתי מקלדת USB שעובדת סבהה (כשהמחשב עובד).

בקיצור 5 שנים כבר לא הייתי במעבדה ואין לי כוונה עכשיו להוציא על זה כסף האם לקנות לוח אם נדיר יד שנייה (SOCKET 939) או להמשיך לגרור על מחשב שזקוק לכבלים כדי להתניע.

פורסם

שלום urich

כמה אפשרויות :

1. בדוק אם המחשב לא מלא אבק , כשהמחשב מלא אבק הוא מתחמם ונכבה .

ניתן להישתמש בתוכנה זו כדי למדוד את רמת הטמפרטורה,

תוכנה שנקראת - Speed Fan- בדיקת טמפרטורה למחשב

http://www.filehippo.com/download_speedfan/download/fe7323afb4c7beee12d7f29103e727f0/

2. מומלץ לבדוק גם אם ישנם קבלים נפוחים בלוח האם.

3. מומלץ לנסות להחליף סוללה ללוח. ניתן לבדוק אם היא גמורה על ידי נגיעה בה עם הלשון.

המשך גלישה מהנה,

לוטם בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

הבעייה היא לא התחממות המאוררים תקינים והמחשב קורס גם במצב IDLE .

המחשב גם לא נדלק לי אתמול לאחר יום שלם שהיה כבוי כך שהבעייה היא לא חום.

לא נראה לי שהעניין פה קשור לסוללה השעון של המחשב תקין גם בביוס ולא דרך עדכון אינטרנט.

יכול להיות שיש קבלים שהתנפחו איך אני בודק את זה והאם זה פרקטי לתקן את העניין בידי עצמי .(הרי מדובר במגעים צפופים שמכונה יצרה).

במידה ובאמת מדובר בעייפות החומר של הקבלים האם יש פתרון נוסף?

פורסם

איזה ספק כוח יש לך,לפני כמה זמן הוא?

פורסם

תריץ בדיקה של כמה מחזורים עם MEMTEST לזכרונות

פורסם
  • מחבר

ספק כוח HEC AR-T 300W

עשיתי בדיקה לזכרונות עם כלי מובנה ב UBUNTU אין תקלות שוב המחשב סכלל לא נדלק כשאני מכבה את המתג על הספק כוח מאחור אני שומע צליל גבוה כמו שריקה לשנייה הדבר היחיד זה זהנורה של הממארז נדלקת לחצי שנייה המאוררים כולם מתחילים סיבוב לחצי שנייה והכל נכבה!

פורסם

נסה עם ספק אחר,עם יותר מתח.

פורסם

אתה אומר שאתה מדליק המאוררים נדלקים לשניה ואז מתכבים והנורה על הלוח נשארת דלוקה?

אם כן אז צר לי וכנראה שהלך הלוח, לפחות אצלי זה היה ככה..

פורסם

תוציא מהחשמל את הספק, תוציא את הכבל של הATX 20 או 24 פין מהלוח אם קח כבל מוליך קטן

קצה אחד חבר לירוק את השני לשחור לידו תזהר שלא יהיה מגע בין ה2 הוא שיהיה מגע במארז או בכל רכיב אחר זהירות

ובעיקר שלא יגע בך, אתה יכול לקבל זרם אחרי שהכל בטוח כמובן ששמתה איזולירבנד איפה שצריך

תכניס לחשמל, אים הספק עובד הבעיה היא לא בספק

אים אתה לא בטוח אז אני מציע שלא תנסה

עוד דבר אים הספק חלש או פגום סביר שהוא פשוט יפסיק לעבוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים