עבור לתוכן

חיבור שלושה מסכים במצב Extended

Featured Replies

פורסם

שלום (אני מקווה שאני בפורום המתאים),

ברשותי כרטיס ATI 5770 ושלושה מסכי LCD; מסך מחשב אחד בחיבור DVI, מסך מחשב שני בחיבור VGA עם מתאם DVI ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI.

לפי מה שהבנתי המצב אינו אפשרי אלא אם אשתמש ב- DISPLAYPORT (תקנו אותי אם אני טועה). להפתעתי גיליתי שבכרטיס ישנו חיבור כזה ואם אכן אינני טועה, האם קניית מתאם של DISPLAYPORT ל- VGA ומצב חיבורים של DISPLAYPORTx1, HDMIx1, DVIx1 יפתור את הבעיה ויאפשר להשתמש בשלושת המסכים בו זמנית?

פורסם

כשאתה משתמש במתאם DVI->VGA או DP->VGA, אתה למעשה גורם לכרטיס המסך להוציא אות אנלוגי דרך החיבור הדיגיטלי.

לגבי קומבינציות של יציאות שנתמכות בו-זמנית זה תלוי ספציפית בכרטיס המסך שלך. אני מעביר את הדיון לפורום כרטיסי מסך.

פורסם

הדרך היחידה, עד כמה שאני יודע שתוכל לקבל EYEFINITY זה אם תשתמש בממיר אקטיבי מDISPLAY PORT למשהו אחר, מומלץ DVI. ושני חיבורי הDVI שכבר יש לך.

כרגע מתאם אקטיבי עולה בסביבות ה100 דולר, אבל AMD מתכננת להוציא לשוק מתאם בסביבות ה30, לא יודע מתי הם יהפכו להיות זמינים למכירה (אם הם עדיין לא).

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אך חבל לפתוח תרד חדש באותו נושא.

קיבלתי לידי כרטיס מסך נוסף PCIE 7300GT וחשבתי להוסיף אותו למחשב ולהוציא דרכו למסך השלישי.

האם תהיה בעיה לעשות זאת, במיוחד ששני הכרטיסים מחברות שונות?

פורסם

יכול להיות סיפור מעצבן, אבל כל עוד אתה לא בויסטה זה אמור להיות אפשרי.

פורסם
  • מחבר

טוב צירפתי והכל עובד אחלה... ה- WINDOWS טיפל לבד בדריברים החדשים וגם עדכן את הצ'יפסט.

בכל מקרה, עכשיו יש לי שני כרטיסי מסך שמאוד קרובים זה לזה. אני חושש מאוד מטמפרטורות גבוהות.

כרגע ב- IDLE ה- 7300 על 60 (והוא עם קירור פסיבי) וה- 5750 על 53.

זה בסדר?

פורסם

בסדר גמור :xyxthumbs:, תבדוק מה הטמפרטורות בזמן משחק כדי להיות בטוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים