פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים 1- כרגע יש לי ראוטר מחובר למחשב שבעזרתו אני גם גולש במחשב וגם באייפון וגם בלפטופהבעיה היא כזאת, כאשר אני גולש ברשת בלי שום בעיה מדי פעם צץ לי החייגן וכאילו מנסה לחבר אותי לאינטרנט מחדש למרות שאני מחוברחשבתי שהבעיה היא ספציפית לאתרים מסויימים או משהו אבל זה מאוד רנדומאלי זה הורס את חווית הגלישה ומאוד מציק. אז חשבתי האם אפשר לחבר את המודם הרגיל שהיה לי מקודם ואת הראוטר להפוך לחיבור משנה?2- בחודש~ האחרון נתקלתי בבעיה מאוד מציקה בחיבות אינטרנט שליכאשר אני מוריד קבצים מאתרים כמו רפידשיר הוטפייל ועשרות אתרים אחריםבאמצע ההורדה החיבור לאתר פשוט מת. קצבים בגדלים של כ100~ מגה יותר או פחות או סתם קבצים קטניםהרגשה כאילו בזק בינלאומי מנתקים לי את החיבור בעיה זו בכל שעות היממה בלי יוצא מן הכלל. מכל סוגי האתרים. או שאני סתם פרנואידי וזה הראוטר?מישהו ניתקל בבעיה דומה לזו?
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים היי FresH-MeaT,1. מהו דגם הראוטר שברשותך?2. על מנת לבדוק זאת, נסה לחבר את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר.האם התופעה חוזרת על עצמה?לוטם בזק בינלאומי
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים לגבי 1 פשוט תמחק את החייגן וזהו.לגבי 2 תבדוק איך זה עובד עם JDownloader במידה ואתה מתשמש בדפדפן וההפך.
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים מחבר 1- חחח כן מרגיש קצת טיפש.. אבל מחיקת החייגן עזרה.. עד כה לא ניתקלתי בבעיה כלשהי2- לוטם- הראוטר מחובר ישירות למחשב והמודם סתם במגירה זאת רק הצעה שהייתה לייש לי סימנס sl2-141בדקתי עם מגוון תוכנות להורדהבדקתי בלי התוכנות גםאם זה באקספלורר ואם זה בפיירפוקס עם זה באייפון עצמו כשאני מוריד בסאפריאו עם זה בכרום שבלפטופבכל מקום זה מפסיק לי את ההורדות.. רק ביטורנט נישאר איתן.עכשיו כשאני מתעמק קצת בזה אני כן מרגיש פה מיוחד כאילו שמנתקים אותי בכוונה
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים אני אשמח להעביר את הפנייה למוקד הטכני שלנו על מנת לבדוק זאת.במידה ואתה מעוניין שלח לי את הפרטים הבאים:שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה.תוכל לשלוח אותם גם למייל שלנו online@bezeqint.netלוטם בזק בינלאומי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.