עבור לתוכן

HWzone iphone app

Featured Replies

פורסם

אז כמו כל מתכנת שמקבל iPhone הייתי חייב לנסות ליצור app.

לקח לי זמן להתרגל למאק ול-IDE הלא כל כך נוח של אפל, אבל הצלחתי :)

לכל אתר שמכבד את עצמו יש אפליקציה משלו לאייפון, אז חשבתי שיהיה נחמד אם גם ל HWzone יהיה.

כרגע, האפליקציה די פשוטה והיא מאפשרת לראות את כל הכתבות,ביקורות והמדריכים מהאתר בצורה נוחה ומותאמת לאייפון.

בנוסף ניתן לעיין במאגר המפרטים המומלצים שנמצא באתר.

אז הנה לפניכם כמה סקרינשוטים:

2ic4nlz.png

2hf8fo1.jpg

33le22w.png

התוכנה נבדקה על ה-3GS גרסא 4.0.1 שלי ועל 3GS גרסא 3.0 של אחי.

כרגע ניתן להוריד את התוכנה מ-Cydia בלבד (על מנת להעלות לאפסטור יש לשלם לאפל 99$, דבר שאני אשמח לעשות בהמשך אחרי שאני "אשתפשף" טיפה יותר בתכנות לאייפון).

פשוט חפשו HWzone בסידיה והורידו :)

יש לי עוד הרבה רעיונות ואפשרויות שאשמח להוסיף לתוכנה, אבל אני מעוניין לדעת קודם אם יש ביקוש לכך בכלל..

תודה רבה, אשמח לשמוע ביקורת (בעדינות, זאת בכל זאת התוכנה הראשונה שלי בעולם של סטיב ג'ובס).

אין לי שום קשר לאתר, התוכנה נבנתה על מנת לעזור למשתמשי האייפון באתר ועל מנת שאני אוכל ללמוד.

פורסם

:xyxthumbs:

אין לי אייפון אבל כל הכבוד על היוזמה :)

פורסם

כל הכבוד על היוזמה, אבל אם זה לא נעשה בשיתוף פעולה עם מערכת HWZONE אתה לא חושב שזה סוג של הפרת זכויות יוצרים או משהו כזה? :nixweiss:

פורסם

נחמד מאוד, אשמח לשמוע על עידכונים נוספים!

פורסם

במקרה ראיתי את האפליקציה בסידיה וזה היה מאוד נחמד אבל חשבתי שיש מין גישה נוחה לפורומים ואין אז טיפה התבאסתי. חוץ מזה מגניב לגמרי כל הכבוד.

פורסם

קודם כל ולפני הכל - כל הכבוד על היוזמה וההשקעה! ועכשיו כמה דברים...

א. עשה לעצמך (ואולי לנו) טובה וצור קשר עם אחד האדומים (המנהלים הראשיים של האתר) ותציג להם את האפליקציה וכו'. ברר איתם שאכן הדבר חוקי ולא גורר הפרות זכויות כאלו ואחרות. אם אכן הדבר חוקי ובסדר מבחינתם - אולי אפילו יש מקום לשיתוף פעולה ויצירת אפליקציה רשמית ואז כולנו נרוויח.

ב. בתור משתמש אנדרואיד אשמח לדבר בשם כל משמשי האנדרואיד פה בפורום (ובהחלט יש לא מעט כאלו) ואבקשך אם זה אפשרי ויש לך רצון/ידע וכו' - גם אנחנו רוצים! :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל, דיברתי עם ההנהלה והם דווקא שמחו :).

בקשר לפיתוח לאנדרואיד, אין לי מכשיר אנדרואיד שאני יכול לבדוק עליו, לכן זה יהיה די קשה.

אבל, אם יש פה איזה מתכנת לאנדרואיד אני אשמח לשתף איתו את ה source code ולעזור לו להתאים אותו לאנדרואיד.

פורסם

מאד נחמד, יש צורך בעוד כמה התאמות קטנות כדי שיהיה נוח יותר, וגישה מסודרת לפורומים היא בגדר חובה בכדי שאפליקציה כזאת לא תהיה יבשה יתר על המידה.

אבל כל הכבוד :)

פורסם

אני מתכנת לאנדרויד, תוכל ליצור איתי קשר בפרטי.

למען האמת, גם יש לי חשבון מפתחים בגוגל, אז אוכל להעלות את זה למרקט!

סתם הערה (אחרי הכל המכשיר שלי הוא אייפון, אז זה יותר מעניין אותי), כדאי שתוסיף אפשרות להגדלת והקטנת פונט, במצב הנוכחי קצת קשה לקרוא כתבות.

פורסם

תודה על היוזמה!

מחכה לדבר דומה לאנדרואיד.

פורסם

כל הכבוד! אין לי אייפון אבל כל הכבוד על ההשקעה!

פורסם

אם לא איכפת לך, אז כדאי לך לחשוב על להפוך את האפליקציה לקוד פתוח (אם זה אפשרי כשמדובר באייפון, אין לי מושג). ככה מפתחי אייפון אחרים יוכלו לעזור לך לשפר ולשדרג אותה :)

פורסם

אני היחיד שלא מוצא את האפליקציה בסידייה :nixweiss:?

יש לי אייפון 3G חיפשתי בסידייה זה לא מוצא.. אני צריך להוסיף איזה סורס? לעדכן איזה משהו?

תודה :)

פורסם

אשמח אם תעדכנו פה מתי שתהיה האפליקציה גם לאנדרואיד.

פורסם

כל הכבוד! יוזמה מבורכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים