עבור לתוכן

כניסת ה VGA של לוח האם לא עובדת...

Featured Replies

פורסם

אהלן.

יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך.

קניתי אותו עם הכרטיס מסך, ואני משתמש בשני מסכים (שניהם מחוברים אל הכרטיס, אחד ב VGA ואחד ב DVI, ושניהם כאילו מרכיבים מסך ארוך שמפוצל על שניהם).

עכשיו אני רוצה להוסיף מסך שלישי. ראיתי שיש לי יציאת VGA על לוח האם שמעולם לא השתמשתי בה. ניסיתי לחבר את המסך השלישי אליה אבל שום דבר לא קורה...

נכנסתי למנהל ההתקנים וחוץ מהכרטיס מסך לא מופיע לי שום התקן שקשור לכרטיס גרפי (ניסיתי להסתכל גם בכל השאר, כמו video controllers וכד'), כאילו היציאה מנוטרלת או משהו בסגנון.

מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר להפעיל אותה?...

תודה ושבוע טוב :kopfpatsch:

פורסם

יכול להיות שהכרטיס מסך המובנה מנוטרל בביוס.

בעת עליית המחשב, תיכנס לביוס (בדר"כ באמצעות לחיצה על Delete או F1)

שם תחפש משהו בסגנון של Onboard Video/Graphics או משהו כזה ותבדוק אם הוא Disabled, אם כן - תעביר אותו למצב Enabled

פורסם

זה גם לא אמור לעבוד.

וחוץ מזה מדבור על יציאה וקוראים לה d-sub.

פורסם
  • מחבר

למה היא לא אמורה לעבוד?

ומה זה D-SUB?

פורסם

בקר תצוגה שהוא OB לא יכול לעבוד עם כרטיס שיושב על חריץ במקביל, אלא אם כן מדובר על לוח אם עם hybrid crossfire.

החיבור הפיסי של יציאת הוידיאו האנלוגית נקרא DA-15 בשפה הטכנית.

VGA זה בעצם שם של רזולוציה או מכלול תצוגה מאשר חיבור פיסי.

פורסם
  • מחבר

OK... הבנתי.

אז מה כן האופציות שלי? אם אני אחבר עוד כרטיס מסך ואחבר אליו את המסך השלישי, הוא יעבוד כהמשך לשניים האחרים?

אגב, מצאתי משהו כזה - http://cgi.ebay.com/NEW-USB-2-0-VGA-Adapter-Windows-7-XP-Vista-/150440647691?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2306f61c0b

זה יכול לעבוד גם?

פורסם

אני לא מכיר את המחכשיר שציינת.

חיבור כרטיס מסך נוסף יוכל לעזור, אבל לא בטוח שיתן לעבוד בצורה של extended desktop.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים