פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני (Maxtor One Touch) בנפח 500GBהמחובר למחשב באופן קבוע.כשאני לא נכנס לספרייה הראשית של הדיסק החיצוני אז אין שום בעיה, אבל כשאני נכנסהתהליך explorer.exe לפתע קופץ ל-99% והוא ממשיך להיות כך גם כשאני סוגר את כל התיקיות של המחשב.הדרך היחידה לצאת מהמצב הנ"ל הוא להרוג את התהליך explorer וליצור אותו מחדש.(לעיתים כשאני נכנס לתיקייה הראשית של הדיסק החיצוני אז explorer.exe עולה רק ל-49%,לא הצלחתי להבחין מה גורם להבדל בין הפעמים שהוא 99 לבין הפעמים שהוא 49).הדיסק החיצוני מחובר ישירות למחשב על ידי USB2.בהתחלה חשבתי שהבעיה בכבל ה-USB, אך החלפתו לא פתרה את הבעיה.מה יכולה להיות הבעיה?תודה רבה!
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים אין פה שום קשר לדיסק הקשיח ובטח שלא לתלות חומרה.אם ה shell עצמו מתאמץ מסיבה מסויימת כאשר אתה ניגש למערכת הקבצים יש משהו שלא תקין בו.תתחיל מלבדוק shell extension ו thumbnail preview של קבצים.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מחבר אין פה שום קשר לדיסק הקשיח ובטח שלא לתלות חומרה.אם ה shell עצמו מתאמץ מסיבה מסויימת כאשר אתה ניגש למערכת הקבצים יש משהו שלא תקין בו.תתחיל מלבדוק shell extension ו thumbnail preview של קבצים.אני מבין למה אתה מתכוון, אבל אם אפשר קצת הסבר מה אני צריך לבדוק ואיך.תודה!
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מה שמתרחש אצל זה שרכיב תוכנה עובד "שעות נוספות" בגלל משהו שלא תקין אצלו והרכיב הזה הוא ה windows explorer שהוא shell לכל דבר.לכן חשוב לראות מה מקור הבעיה הזאת.בחלק מהמצבים זה יכול להיות shell extensions (אותם תפריטיטם בקליק ימין) מסויימים שניתן לעשות להם debugging עם ShellExView של ניר סופר.בעיות של tunmbnails אפשר לבדוק עם unregister לDLL של shell media שאת זה ניתן לעשות בפקודה:regsvr32 /u shell32.dllוחזרה בלי הu.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מחבר זאת אכן הייתה בעיה של thunmbnails כנראה, אני באמת מחזיק בדיסק הזה סרטוני וידאו. חיפשתי באינטרנט ומצאתי איך לבטל את זה, ביצעתי את 2 הדברים הבאים: 1) הרצתי את הפקודה regsvr32-u shmedia.dll 2) ברגיסטרי שיניתי את השם של HKEY_CLASSES_ROOT \ CLSID \ (87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E) בעצם ביטלתי את התכונה של תמונות ממוזערות של סרטים, זה באמת מה ששתי הפעולות האלה עשו? ולמה הבעיה בכלל נגרמה? הרי בדיסק הקשיח הפנימי אין בעיה כזאת, ועכשיו אין תמונות ממוזערות גם שם, יש דרך להחזיר את זה? תודה רבה על העזרה!
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים קראת את החלק השני של התגובה שלי?thumbnail preview מבוצע לכל מיני סוגים של תוכן ותוכן מסויים יכול להיות בעייתי בגלל decoder מסויים כמו למשל קובץ וידיאו שמקודד ב divx וכד'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.