עבור לתוכן

עזרה בשינוי הגדרות הראוטר

Featured Replies

פורסם

בהגדרות של הראוטר יש מס' אפשרויות לבחירה שהם: Dynamic IP/Static IP/PPPoE/PPTP/L2TP/Telstra Big Pond.

ההגדרה שבא אני נמצא כרגע היא Dynamic IP אך אני מנסה לשחק במחשב במשחק(Battlefield bad company 2) ויש לי בעיות התחברות למשתמש ואני חושב ששינוי ההגדרות בראוטר תביא לפתרון הבעיה.

מישהו פה יכול להגיד לי איזה מין ההגדרות הללו המומלץ ביותר ואם שינוי ההגדרות תוכל לשנות דבר מה בנוגע למשחק?

תודה מראש. :xyxthumbs:

פורסם

אין שום קשר בין הדברים.

אם אתה לא מצליח להיתחבר לשירות כלשהו. תתחיל מלעשות בדיקת תקשורת לשם ולראות אם בכלל הבעיה היא לא בעייה אפליקטיבית כמו בעיית אימות.

פורסם
  • מחבר

אין שום קשר בין הדברים.

אם אתה לא מצליח להיתחבר לשירות כלשהו. תתחיל מלעשות בדיקת תקשורת לשם ולראות אם בכלל הבעיה היא לא בעייה אפליקטיבית כמו בעיית אימות.

איך אני עורך את הבדיקה הזו? תוכל להסביר לי?

מצטער שאני טיפה בור בנושא זה אך אני מוכרח לסדר את זה..

תודה :)

פורסם

באיזה בעיה אתה בדיוק נתקל בהתחברות? איזה הודעת שגיאה? מה יצא לך כבר לבדוק עד עכשיו?

פורסם
  • מחבר

באיזה בעיה אתה בדיוק נתקל בהתחברות? איזה הודעת שגיאה? מה יצא לך כבר לבדוק עד עכשיו?

כשאני נכנס למשחק אני צריך ללחוץ LOGIN ולמלא פרטים אודות המשתמש אך לפני שלב זה מופיע לי חלון קטן שבו רשום "Connection"

ולאחר מס' שניות מופיע הודעה שרשום בא:

"Failed to connect to EA online."

ויש לי אפשרות "cancel" ו"retry" ושום דבר לא עוזר.

ניסיתי כבר לפתוח פורטים, להחליף מDynamic IP לPPPoE, להתקין את המשחק מחדש, לפתוח משתמש חדש וזהו לפי מה שזכור לי.

פורסם

חבל שלא כתבת מספר שגיאה

גם לי היתה בעיה כזאת

הנה דיון בפורומים שלהם עם פתרונות להרבה בעיות

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=131730

תבדוק לפי מספר השגיאה, אם זה אכן 1002 אז מציעים שם פתרון שעזר לי

פורסם
  • מחבר

חבל שלא כתבת מספר שגיאה

גם לי היתה בעיה כזאת

הנה דיון בפורומים שלהם עם פתרונות להרבה בעיות

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=131730

תבדוק לפי מספר השגיאה, אם זה אכן 1002 אז מציעים שם פתרון שעזר לי

אתה בטוח שיש שם פתרונות לבעיה שלי? הקישור שהבאת לי שייך למשחק BF-Heroes והבעיה אצלי היא במשחק battlefield bad company 2

וד"א אין לי שום מספר שגיאה, ניסיתי לעשות צילום מסך אך כשאני מדביק את בצייר את הצילום זה מראה שצילמתי מסך לבן.

פורסם

ניסיתי כבר לפתוח פורטים, להחליף מDynamic IP לPPPoE, להתקין את המשחק מחדש, לפתוח משתמש חדש וזהו לפי מה שזכור לי.

כבר הסברתי לך שאין שום קשר בכלל בין הדברים אז למה להתעקש?

תבדוק באתר של המשחק אם יש אפשרות לבצע בדיקה של קישוריות לשרתים שלהם.

פורסם
  • מחבר

כבר הסברתי לך שאין שום קשר בכלל בין הדברים אז למה להתעקש?

תבדוק באתר של המשחק אם יש אפשרות לבצע בדיקה של קישוריות לשרתים שלהם.

אני לא מתעקש, עשיתי את זה לפני שאמרת לי שזה לא קשור. (יש שם עוד אפשרויות שאותם לא עשיתי כי ראיתי שרשמת שזה לא קשור)

ואת באתר של המשחק לא מצאתי שום בדיקה לקישוריות של השרתים שלהם.

אם תוכל לבדוק עבורי באתר http://www.battlefieldbadcompany2.com את נושא הקישוריות אני יותר מאשמח.

תודה.

פורסם
  • מחבר

תעקוב אחרי מה שכותבים בפורום הרשמי של המחשק.

מעבר לזה יש לך גם תמיכה בזמן אמת בעזרת צ'ט מEA.

כבר פירסמתי בפורום שלהם אבל כלום שם לא עזר..

ותמיכה בזמן אמת אני יעשה כשחבר שלי יבוא כי האנגלית שלי לא מספיק טובה על מנת לנהל דו-שיח איתם.

טוב תודה בכל מקרה על הניסיון לעזור, אם יש לך עוד רעיונות אני אשמח אם תיידע אותי, אני יכנס שוב לאשכול לבדוק עדכונים.

תודה לכל מי שניסה לעזור!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים