פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים זה המפרט שליp4 2.6m/b intel 865pe FSB 800 mhz2 ddr ram 512mb 400 mhzati radeon 9600 proאני רוצה להעלות את המהירות של המעבד ל3.2 ואת הבאס ל1000אני יכול לעשות את זה בלי אמצעיי קירור? או בלי השקעה כספית גדולה?אם לא אז בקשה תגידו לי עד כמה אני יכול להעלות בלי לקנות מערכת קירור מתוחכמת
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים יש לך לוח אמ של אינטל? : ואי אפשר לנחש כמה אוברקלוק תעשה אם יש לך קירור טוב אז תוכל להגיע לתוצאות טובות כי אני רואה שהרכיבים שלך אחלה.. חוץ מהחלק של הלוח אמ..לא הבנתי כל כך מה שרשום.. "m/b intel 865pe FSB 800 mhz" זה לוח אם של אינטל? אם כן, לפי מה ששמעתי, אוברקלוק יהיה לך קשה לעשות.. :
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים מחבר dם אני שמעתי שאינטל מנסה להגן על החלקים שלה מאובר קלוק אבל לאחרונה היא הוציאה אפילו תוכנה שעוזרת לך בזה והיא מיועדת ל865pe
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים dם אני שמעתי שאינטל מנסה להגן על החלקים שלה מאובר קלוק אבל לאחרונה היא הוציאה אפילו תוכנה שעוזרת לך בזה והיא מיועדת ל865pe נכון.., גם אני שמעתי ככה.., בגלל זה אמרתי שזה יהיה קשה.., לא אמרתי בלתי אפשרי.. :
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים תוריד את התוכנה של אינטל שמאפשרת אוברקלוק ותתחיל לעבודאי אפשר לדעת לכמה תצליח להגיע
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים כמו שנאמר, קשה לצפות מראש את התוצאות של ה OC. לאחר שתוריד את התוכנה תתחיל להעלות לאט לאט תוך כדי מעקב טמפ' ויציבות עד שגיע למקסימום... בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.