פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים כנראה בסוף תיהיה שביתהולדעתכם יהיה ביה"ס?אפשר להגיד שזה מאוד חשוב לי כי יש לי מבחן ביום שני בתנ"ך :-X
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים עקרונית לא אמורה להיות שביתה בבתי הספר,אבל בבתי ספר עם היסעים שמארגנות המועצות המקומיות כנראה ולא יהיהו לימודים מכיוון שלא יהיו היסעים.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים רגע רגע, אצלנו (טכניקום גבעתיים) מגיעים המון מגבעת שמואל בהסעה של המועצה המקומית שלהם.אז הם לא באים לבית ספר?
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים גם אצלנו בקלעי חצי מהכיתה כמעט הם מגבעת שמואל (טוב קלעי זה ליד טכניקום) אז איך אנחנו אמורים ללמוד?
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים דודה שלי מורה ולפי מה שהיא אמרה ואני מצטט"בתי הספר לא הצטרפו לשביתה, לצערי"
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא.ריאלי זה ביצפר פרטי, שום שביתה ושום נעליים.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים פאק...טוב אני מקווה שיהיה כי הרבה פעמים כבר היה ביחד עם בתי הספר אז זה לא בטוח...
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים אני חמשוש (כיתה ט'), ודרך אגב יש לי חברים מהכיתה שהלכו ללמוד באורט טכניקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.