פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים שלום לכולם אני לא כול כך מבין בכרטיסי קול בגלל זה אני מבקש את עצתכם בנושא זה .אני מחפש כרטיס שיתן לי סאונד איכותי .. ברמה של audigy 2 zs ויותר הצעות יתקבלו בברכה
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים לא הייתי ממליץ לך לקנות אותו אם אתה עובד עם Windows 7 בכלל ועם 64bit בפרט.הדרייברים שלו יעשו לך ת'מוות.אני בעצמי כמעט קניתי אותו עם המחשב החדש ובסוף חזרתי בי:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465450.0
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים ישנן קצת בעיות, כמו שכתוב בדיון שהביא abnatan, אבל אני לוקח אותן בקלות, היות ואיכות הקול מעולה.
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים מחבר יש איזה כרטיס קול שממש שווה להשקיע בשבילו ....נגיד בשביל לקבל סאונד שנחשב לוואו ? ???
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מחבר כן, xonar dx. אבל זה יותר תלוי ברמקולים שלך. :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :ladysman: :ladysman: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: holy fucking איזה הבדל בסאונד רק עכשיו התקנתי את הכרטיס לבן אדם חיברתי למגבר שלו והסואנד יא ראבי פשוט מטמטם !!!
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים תכלס כבר לא כדיי כרטיס עם תמיכה בפורמטים האחרונים של הhd? תכלס שמעתי הרבה דברים טובים על הכרטיס קול הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.