פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים חחחח רפש :cheeky: אבל ראסמי היא (או הוא) כוסית ... *נראה לי שזה אמור להיות בפורום אקטואליה*
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים only proves you shouldn't judge a book by it's cover, but what it has between its pages.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים אותי מעניין איך המפיקים של הסדרה לא ראו שלבחורה יש בליטה בין הרגליים...המפיקים ידעו... פשוט לא סיפרו למתמודדים...באמת רפש ;D
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים only proves you shouldn't judge a book by it's cover, but what it has between its pages.or it's legs...
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים אויי וואווי! אני הייתי מתאבד אם היו אומרים לי כזה דבר אחרי שהייתי מתמזמז אם מישהיא פשוט
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים אני חושב שהייתי מתאבד.למה להתאבד? הייתי הולך רוצח אותו/אותה על זה שהוא עשה את זה פשוט קורע אותו במכות ושובר לו את שתי הרגלייםאיזה זבל של בן אדם מתחמן אנשים נורמלים להיות הומואים
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים פשוט דוחה מסקנה: לפני שמתמזמזים עם בת, חובה לבדוק שהיא באמת בת(מסתכלים למטה...)
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים לפי התמונה אפשר לשים לב לאלמנטים "גבריים"נ.ב אם אתם תטוסו פעם לסינגפור או לשכנותיה תשימו לב טוב טוב לפני שאתם שוכבים עם "בחורה" יש שם גברים שעברו ניתוח וזה כמעט בלטי אפשרי לזהות שהם היו פעם גבר היות והמבנה פנים שלהם דיי זההאבל אפשר לשים לב לפי ה"בליטה" הזאת בגרון ...כתפיים ועוד כל מיני דברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.