עבור לתוכן

קיבלתי מנילה של ג'ובניקים - תעזרו לי להבין את האופציות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אהמ

אני פשוט אגיד את האפשרויות ותגידו לי עד כמה זה טוב ומה זה מה

קצין שלישות

קצין לוגיסטיקה

מדריך נוער בסיס

מדריך נוער מרחב

רכז מתגייסים

חובש

פקח טיסה

מפעיל מערכות מחשב

תכניתן

חוקר מודיעין אויר

מפענח תצלומי אויר

וזה משהו מוזר

בסעיף האחרון רשום לי ככה:

תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט - חייל בגופים ייחודיים בצה"ל

אם אתם יודעים משהו על חלק מהמקומות האלה בבקשה תתנו לי פרטים. אני לא יודע מה כדאי לי לבחור

ואולי עוד שאלה

בעיקרון אני רוצה להיות קרבי אבל נקבע לי פרופיל 64 זמני

אחי אמר לי בכלל לא לשלוח את המנילה אבל אני מפחד שאני לא יצליח להעלות ואז אני יתקע בשקם או משהו כזה :P

פורסם

מדריך נוער - הג'וב הכי טוב מבחינת בית

תוכניתן \ מפעיל מחשב - הכי טוב מבחינה מקצועית אבל קצת קשה מבחינת הבית

חוקר מודיעין - הכי מעניין מבחינת עבודה אבל בית לא תראה שלוש שנים

תעשה את הבחירה שלך

נ.ב. קצין וג'ובניק לא הולך ביחד - אל תהיה קצין מטה אם קצין זה רק קצין קשר (כבוד !!!)

פורסם

אני הייתי לוקח פקח טיסה תאמין לי רק בשביל התנאים של חיל האוויר והסתלבט

מתי פגועים פיזית עם 72 מקבלים מנילה?! [כמוני]

פורסם

מי בכלל קיבל מנילה? כי אצלנו לרוב הבנות הם קיבלו, וכמעט אף אחד מהבנים לא קיבל... חוץ מכמה בודדים אבל ממש בודדים..

מה קורה פה? מתי אנחנו אמורים לקבל?

כעקרון יש לי כבר פרופיל ותאריך גיוס גם

פורסם

שלום לכולם

אהמ

אני פשוט אגיד את האפשרויות ותגידו לי עד כמה זה טוב ומה זה מה

קצין שלישות

קצין לוגיסטיקה

מדריך נוער בסיס

מדריך נוער מרחב

רכז מתגייסים

חובש

פקח טיסה

מפעיל מערכות מחשב

תכניתן

חוקר מודיעין אויר

מפענח תצלומי אויר

וזה משהו מוזר

בסעיף האחרון רשום לי ככה:

תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט - חייל בגופים ייחודיים בצה"ל

אם אתם יודעים משהו על חלק מהמקומות האלה בבקשה תתנו לי פרטים. אני לא יודע מה כדאי לי לבחור

ואולי עוד שאלה

בעיקרון אני רוצה להיות קרבי אבל נקבע לי פרופיל 64 זמני

אחי אמר לי בכלל לא לשלוח את המנילה אבל אני מפחד שאני לא יצליח להעלות ואז אני יתקע בשקם או משהו כזה :P

אז ככה עם אתה רוצה להתעסק במחשבים ולצבור ניסיון אז ראשית תסמן תוכניתן ורק לאחר מכן מפעיל מחשב.

אחרי אלו ההיתי הולך על האופציות של תיאום וסיוע (שכפי שזה נשמע זה יכול ליהיות שירות מעניין באחלה מקומות) עכשיו גם חוקר מודיעין אוויר זה ג'וב טוב לגבי מפענח תצ"א זה קצת פחות מעניין אבל עדין בסדר.

פורסם

אל תלחץ... הבנים לא אמורים לקבל עדיין רק הבנות ובנים עם פרופיל 64....

הבנים אמורים להתחיל לקבל מאמצע החודש... ככה לפחות המד"נית שלנו אמרה...

גם אצלנו כמעט כל הבנות קיבלו בשבוע שבועיים האחרונים...

הפרופיל לא קשור והתאריך גיוס שלך ישתנה עוד כמה פעמים זה סתם תאריך ראשונים שאין לו ממש משמעות

פורסם

מפענח תצלומי אוויר - קצת קשה אבל טוב כי רוב הסיכויים שתשרת בקרייה או בפיקודים (סיכוי נמוך לשרת באוגדה או חטיבה אבל לא תרד לרמת הגדוד). מה שכן, יתכן ותהייה ברמת כוננות גבוהה

חוקר מודיעין - רק בקריה, בחטיבת המחקר, או בפיקודים

משה"בט - חייל פקיד במשרד הביטחון - הכי ג'ובניק שיש

תוכניתן - נקודת התחלה טובה לקריירה במחשבים

פקח טיסה - משמרות, יכול להיות ג'וב מקומבן, אבל מרבית בסיסי חיל האויר סגורים כך שאין יציאות הביתה

חובש - אני לא צריך להסביר, נכון?

קצין שלישות - אחראי על כוח האדם ביחידה, זימון מילואים וכ"ו.

קצין לוגיסטיקה - אחראי על הציוד באפסנאות, הזמנת חומרים, ריהוט, רכש אזרחי וכ"ו מבסיסי האפסנאות הארץ.

פורסם

מפענח תצלומי אוויר - קצת קשה אבל טוב כי רוב הסיכויים שתשרת בקרייה או בפיקודים (סיכוי נמוך לשרת באוגדה או חטיבה אבל לא תרד לרמת הגדוד). מה שכן, יתכן ותהייה ברמת כוננות גבוהה

חוקר מודיעין - רק בקריה, בחטיבת המחקר, או בפיקודים

משה"בט - חייל פקיד במשרד הביטחון - הכי ג'ובניק שיש

תוכניתן - נקודת התחלה טובה לקריירה במחשבים

פקח טיסה - משמרות, יכול להיות ג'וב מקומבן, אבל מרבית בסיסי חיל האויר סגורים כך שאין יציאות הביתה

חובש - אני לא צריך להסביר, נכון?

קצין שלישות - אחראי על כוח האדם ביחידה, זימון מילואים וכ"ו.

קצין לוגיסטיקה - אחראי על הציוד באפסנאות, הזמנת חומרים, ריהוט, רכש אזרחי וכ"ו מבסיסי האפסנאות הארץ.

הגישה שלך דפוקה שלהיות קרוב הביתה זה טוב

מפענח תצ"א זה אחד התפקידים היותר שחורים מחורבנים וגרועים שאתה יכול ליפול עליהם... התפקיד הוא לעמוד כל היום מעל צילומי אויר ולחפש דברים חשודים אני לא אומר את זה סתם אנשים מכיר אנשים שעברו את זה... משעמם פחד משמרות ארוכות וכמו שאמרו פה אתה בכוננות כל הזמן ויכולים להקפיץ אותך באמצע הלילה כי צילומים הגיעו... גרוע גרוע גרוע לא ללכת לזה...

משה"בט הוא נגיד זה מזכירה... במילים יפות כמובן אם אתה רוצה סבל כל השירות ולסבול באמת זה התפקיד הרי אף אחד לא רוצה להיות מזכירה...

תוכניתן זה הרבה הכי בסיסית של אנשי המחשבים בצה"ל זה לא ממש מתכנת זה דיי בולשיט אבל זה מחשבים בחירה שלך..

פקח טיסה כמו שאמרתי.. תפקיד מעולה לג'ובניק תנאים של חיל אויר כולל הבסיסים המעולים ותאמין לי זה שהבסיס סגור לא אומר שאתה סגור אני מכיר אנשים מחיל האויר שיוצאים פעמים בשבוע הביתה אתה לא טייס... בוא לא נגזים..

קצין שלישות.... אוי אין בכלל מה להגיד זה האנשים האלה בצו הראשון שאין להם מה לעשות בחיים ורק עושים ניירת כל היום גרוע מאוד... זה תפקיד שחור רצח מגעיל ביותר..

לוגיסטיקה זה השם החדש לאפסנאי משהו דיי מחורבן שאנשים שאין לאן לשלוח אותם הולכים לזה...

תשמע בסך הכל קיבלת מנילה מחורבנת מיותר במיוחד אחרי שראיתי את המנילות של הבנות בכיתה שלי שהיה תפקידים ממש טובים קיבלת תפקידים דיי עלובים..

מה התפקידים בצד ימין של המנילה כלומר אלה שצריכים מיון בדרך כלל אלה התפקידים שמראים על הקב"ה שלך...

מדריך נוער זה החיילים האלה שמוצבים אצלך בביצפר שמסבירים על השירות עוזרים לאנשים זה נחמד עם יש לך סבלנות ואתה רוצה שירות קל..

פורסם
  • מחבר

אז דבר ראשון הקב"א שלי 54 בדוק.

דבר שני

כל הדברים שרשמתי לכם דורשים מיונים ומשום מה לא קיבלתי תפקידים שלא דורשים מיונים.

מה שלא בא בחשבון:

קצין שלישות,קצין "לוגיסטיקה", חינוך, חובש, רכז מתגייסים, מפענח תצלומים

מה שנשאר זה בחירה בין פקח טיסה, מפעיל מערכות, תכניתן ,חוקר מודיעין

איזה מיונים עושים לדברים האלה? בממר"ם בודקים ידע מהתיכון? צריך פסיכומטרי?

פורסם

תעשה חיפוש ל"מפעיל מערכות מחשב", היה לפני כמה חודשים דיון ארוך מאוד על שלושת התפקידים שיש לבסמ"ח להציע (מפעיל מערכות, מפעיל מחשב ותוכניתן).

קח בחשבון באופציות שאתה מסמן שהמיונים למפעיל מערכות ולתוכניתן הם אותם מיונים, כך שאולי אין סיבה טובה לסמן את שניהם בעדיפות גבוהה.

פורסם

אני אישית הייתי בוחר בפקח טיסה

אם אתה לא יכול להיות טייס לפחות תעבוד איתם.

פורסם

מה בדיוק עושה חוקר מודיעין? מאזין לתחנה המקומית של איזה עיר פחונים בדרום סוריה, או משהו יותר "פיקנטי"?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים