עבור לתוכן

שאלה לגבי רזולוציות מסכים בניידים

Featured Replies

פורסם

שלום,

קיימים מחשבים עם מסך בגודל 15.6'' עם רזולוציה "רגילה" - 1366X768

וקיימים עם רזולוצית "FULL HD" - כלומר 1920X1080.

השאלה היא, איך זה מתבטא בעבודה היומיומית ?

האם האייקונים והכל קטנים משמעותית ב- full_hd ?

אם אני מפעיל משחק ברזולוציה "רגילה" על מסך full_hd, הוא יראה פחות טוב מישירות על מסך בעל רזולוציה "רגילה" ?

תודה !

פורסם

ככל שהרזולוציה גדולה יותר, דברים יהיו קטנים יותר (אבל יכנס יותר תוכן) על אותו גודל.

מסך נראה בצורה הכי טובה ברזולוציה הטבעית שלו

פורסם
  • מחבר

אז על מנת שמחשב 15.6'' עם מסך full_hd ייתן ביצועים זהים למסך בעל רזולוציה רגילה, צריך כרטיס מסך חזק יותר ?

פורסם

במשחקים כן.

אבל בגדול במשחקים אפשר להוריד רזולוציה וזה לא משפיע כ"כ על איכות התצוגה של המסך

פורסם

אני רואה סרטים על טלוויזית lcd כל יום עם רזולוציה אחרת ולא רואים שינוי...

אני חושב שיש איזה משהו שמתאים את זה מהרזולוציה שהמשחק מנסה לשדר לרזלוציה הטבעית של המסך...אבל ניתן למישהו שיש לו מושג בזה להסביר.

פורסם

אני רואה סרטים על טלוויזית lcd כל יום עם רזולוציה אחרת ולא רואים שינוי...

אני חושב שיש איזה משהו שמתאים את זה מהרזולוציה שהמשחק מנסה לשדר לרזלוציה הטבעית של המסך...אבל ניתן למישהו שיש לו מושג בזה להסביר.

ASPECT RATIO

זה אומר שזה ינסה לסדר את הרזולוציה למסך שבחרת כלומר אם יש לך מסך רחב אז בדרך כלל יהיה התאמה של 16:9 בדרך כלל לטלויזיות שהם 1920X1080 ולמסכי מחשב זה 16:10 1920X1200 כעיקרון אם אתה בוחר את הרזולוציה כשיש לך נגיד 1600X1200 אז תוכל לבחור את ה ASPECT RATIO ויהיה לך רזולוציה נטיבית אמיתית לרזולוציה שבחרת במקום שיהיה לך מתיחות או אנשים שמנים/רזים גם במשחקים וגם בסרטים

פורסם

לא אני מדבר על זה שאם תראה טקסט אז הוא יראה זוועה\ חתוך\ מכווץ\ עקום אבל סרט ייראה רגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים