פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים שלום קניתי לפני שנתיים ומשהו בערךש-"לא הייתי מבין" במחשבים אז קניתי את המסך הזה ...וחוץ מזה שהוא כבר חודשיים די דפוקאבל הוא תמיד עשה לי את זה עם ה-Geforce 4 128 ddr 440 mx agpX8אם אניעל רזולוציה 1024x768אני יכול להיות על 60 הרצים רק....וכל מה שאני מעלה יותר זה מרצד לי כזה...למה זה בכללולמה אני לא יכול להעלות עוד את הרזולוציה?עריכה: אני יכול להעלות את הרזולוציה אבל שאני מעלה לא משנה על איזה הרצים אני בוחר זה מרצד לי...
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים יכול להיות שזה משהו עם ההגדרות של המסך, כי במקור זה לא אמור להיות ככה. (או שהמסך שבק את חייו? :-X )תציין דגם.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים מחבר יכול להיות שזה משהו עם ההגדרות של המסך, כי במקור זה לא אמור להיות ככה. (או שהמסך שבק את חייו? :-X )תציין דגם.:\דגם נמצא מאחורה מאחורה...ואנילא יכול להוזיז את המסך...ועוד יותר חשוב מה זה משנה..אם תדע את הדגם...?בקיצור אמרתי כבר שיש לי אותו שנתיים ומשוה בערךונראה לך שזהו?...הוא מת? ואתה יודע אולי כמה זמן יש אחריות על מסכים בדרך כלל....?עריכה: ואמרת עוד משהו על ההגדרות של המסך...איפה בגלגל כאילו...? :\....לול
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים דגם יעזור לבירור פרטים נוספים על המסך, וגם נדע מה התדרי הרענון הרשמיים שלו בכל רזולוציה.אחריות: שנה או 3 שנים (אתה אמור לדעת).
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים מחבר דגם יעזור לבירור פרטים נוספים על המסך, וגם נדע מה התדרי הרענון הרשמיים שלו בכל רזולוציה.אחריות: שנה או 3 שנים (אתה אמור לדעת).3YEARS OWNZ
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים ממממ... אם אתה לא יודע איזה דגם הוא אז מן הסתם לא התקנת לו דרייברים ומן הסתם אתה לא רואה את הרפרש רייט האמיתים שהוא יכול להגיע אליהם
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים תוריד ממכאן את הדרייבר, ותתקין אותו לפי ההוראות שבעמוד. כשהמסך יהיה מותן ויהיה רשום את הדגם שלו, תוכל לעלות ל80 הרצים
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים מחבר תוריד ממכאן את הדרייבר, ותתקין אותו לפי ההוראות שבעמוד. כשהמסך יהיה מותן ויהיה רשום את הדגם שלו, תוכל לעלות ל80 הרצים ... זה לא עובד ניסיתי בכל דרך אפשרית כל מה שצריך לעשות\כל מה שהמדריך אומר זה לעדכן את הדרייבר של ה Plug And Play Monitor וזה לא עובד זתומרת אני בוחר לו את הספרייה והוא לא מזהה שם דרייבר
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים אמרת Proview אמרת הכל. בכל מקרה על מסכים נורמלים היום וגם על רוב המעפנים מקבלים 3 שנות אחריות אז גש לחנות ממנה קנית ובקש ממנה שיחליפו לך או יתקנו אותו.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים מחבר אמרת Proview אמרת הכל. בכל מקרה על מסכים נורמלים היום וגם על רוב המעפנים מקבלים 3 שנות אחריות אז גש לחנות ממנה קנית ובקש ממנה שיחליפו לך או יתקנו אותו. אני מדבר איתך לפני שנתיים וחצי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.