פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים אהלןאני צריך לקנות ראוטר אלחוטי חדש יש לי חיבור 2.5שני מחשבים יתחברו לראוטראני רוצה כמובן את התקן החדש והטוב יותר (N לא?)ואני מתלבט ביןedimax br6426 (הראוטר שנטויז'ן מוכרת) אוtp link tl-wr841 n/dאשמח לשמוע מכם פידבקים ממי שמכיר את הראוטרים
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים הייאני שאלתי בשבוע שעבר עם הראוטר edimax br6426 יספיק למחשב נייח אחד שיחובר באופן קווי ומחשב נייד שיחובר באופן אלחוטי וענו לי שהוא יספיק בהחלט.הלכתי על ההמלצה ויש לי אותו מיום שישי ואכן הוא עושה עבודתו נאמנה.אין לי מושג לגבי ה TPLINK.סליחה, הראוטר שלי הוא br6424n.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים אהלןאני צריך לקנות ראוטר אלחוטי חדש יש לי חיבור 2.5שני מחשבים יתחברו לראוטראני רוצה כמובן את התקן החדש והטוב יותר (N לא?)ואני מתלבט ביןedimax br6426 (הראוטר שנטויז'ן מוכרת) אוtp link tl-wr841 n/dאשמח לשמוע מכם פידבקים ממי שמכיר את הראוטריםאין כזה דגם, כנראה שאתה מתכוון ל 6524, אני רכשתי אותו דרך נטויז'ן ואני מרוצה, הוא נמצא בתוך ממד ויש קליטה בכל הבית.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים מחבר תודה על התגובות אני יודע שהראוטרים הזולים של טיפילינק על הפנים, ולא ידעתי אם כדאי להסתכן איתם או ללכת על אדימקס.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים תודה על התגובות אני יודע שהראוטרים הזולים של טיפילינק על הפנים, ולא ידעתי אם כדאי להסתכן איתם או ללכת על אדימקס. דגמי ה-841, 941 וה-1043 של TP-LINK איכותיים ומומלצים. הידע שלך לא עדכני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.