פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים אני לא יודע אם זה בעיית החומרה, אתם תשפטו:לאחרונה דוד שלי חווה בעיות עם המחשב כך שהוא מתכבה ללא סיבה מיוחדת.כשהוא הביא לי את המחשב עשיתי את הבדיקות הבאות:בדיקת טמפרטורת המעבד - לא חריג.החלפת הארד דיסק - עדין מתכבה.החלפת כבל IDE- עדין מתכבה.הדברים שלא בדקתי ואין לי את האמצעים לבדוק:החלפת ספק כחהחלפת צורב DVDהבעיה מתחילה כשווינדוס מגיע לחלון שבו הסמל של מיקרוסופט מתחבר ביחד מארבע צבעים.כמו כן מצב בטוח לא עובד.BOOT מהדיסק גם לא עובד.אני עכשיו מפרק את כל המחשב לחלקיו ומרכיב שוב (אולי קצר כלשהו).תודה מראש על כל עזרה.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים שלום alergicמספר אפשרויות נוספות לבדיקה:מומלץ לבדוק את רמת האבק בספק כוח.בדוק כבל מתח חלופי.בדוק ספק כוח חלופי.בהצלחה,לוטם בזק בינלאומי
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מחבר אבדוק עכשיו.הבעיה שאין לי כל כך הרבה חלקים חלופיים, ומקרה הגרוע זה שימוש מהמחשב שלי...מפרט:ספק כח: fsp300-60hcnלוח אם: NF-M2SV Ver 1.0ראם: AD2800002GOU(ADQVE1B16) A-DATADDR2 800(5) 2GX16 U-DIMMהארד: WD1600JB IDE 160GBכ.מסך: מובנה בלוחצורב: LG GSA-H12Nכמו כן רציתי לשאול איך עושים בדיקת מאמץ כמו בחנויות?
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מחבר על פי בדיקה הפוכה( שמתי את הספק במחשב אחר) הבעיה חזרה על עצמה ולכן החשוד העיקרי שלי הוא הספק.אני אעשה עוד בדיקה אחרונה (לשים ספק אחר במפרט לעיל) כשיהיה לי ספק זמין.מספר שאלות: האם אפשר לגלות תקלת ספק ולתקן אותה?אם לא המלצתכם לספקים זולים אך איכותיים.כמו כן יש לי מחשב עם CASE של HP ואם יש ספקי כח דמוי ספק כח HP מבחינת גודל?לסיכום שני ספקי כח: 1 לCASE רגיל והשני ל CASE של HP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.