עבור לתוכן

שאלה בקשר לברטון OC2500

Featured Replies

פורסם

איזה אוברקלוק מקסימלי (אם קירור אוויר סטנדרטי = לא כל ה sk ax7, קירור בסגנון ה volcano 11 או כאלו אבל לא על מהירות גבוה במאוור) אם מעבד הברטון 2500

ראיתי כאלו שהגיעו על 2000 gh

או יותר אבל אני לא יודע אם איזה קרור ....

אז הייתי מעוניין לדעת... כי ראיתי הרבה מאוד המלצות על המעבד הזה:)

פורסם

זה תלוי בכ"כ הרבה גורמים שזה פשוט מאברקלק את השכל ואת ההגיון השפוי... תכין דקסמול בצד.

אני, עם קירור סטוק ואיוורור יחסית גרוע בקרבי המארז, מצליח להחזיק את המעבד על 2 ג'יגהרץ (200x10) בטמפ' Idle נמוכות מ50 מעלות, ב Load הוא מגיע ל55 ולעיתים מאוד נדירות מעלה או שתיים מעבר.

ניסיתי לטפס אל עבר ה2.05 וה 2.1 ג'יגהרץ, הדגנרט החליט שהוא צמא למתח משו התחשמל במדבר 40 שנה. מטפסים בסקאלה, 1.665 - 1.675... מעלה מעלה עד 1.775 וולט, מתחיל להיות לנו חם, לצערינו זה מסתיים רק בזה שניהיה לנו חם, POST הוא לא מסכים לעשות... פעם אחת החזיק 2.1 גי'גהרץ ונכחד אחרי איזה ככה.

אני זוכר פעם אחת, כשהייתי פרח צעיר, הוא החזיק איזה חצי דקה על 2.3 ג'יגהרץ ונכחד.

אני רואה חבר'ה בחו"ל לוקחים מעבד עם סטפינג כמו שלי, מאותו יום ושבוע כמו שלי ומרימים אותו עד 2.4-2.55 ג'יגהרץ, אפילו ללא קירור מים או VapoChill.

כמה טוב שאין לאנשים האלה מה לעשות... הלוואי וגם אני יום אחד אהיה כזה (ולא, גלישה מרובה ב Hwzone לא נחשבת... אני מקליד מהר, אני יכול לעשות עוד 12098349021 דברים תוך כדי).

אני יודע ש*יינתי לך את השכל, אבל ברצינות, ההמלצה בנוגע לדקסמול עדיין בתוקף... אתה הולך להכניס @ עצמך לעולם מעצבן משו.

פורסם
  • מחבר

ווואווווווו מכובד ביותר!!!!

עם הצלחת לעשות את זה אם היטסינג רגיל....

מעניין מה אפשר לעשות אם משהו טיפה מעבר לרגיל

הפכת אותו ל xp3000

!!!

:)))

בואו אני יספר לכם על המפרט שלי אולי תוכלי ככה לתת לי עוד פרטים אולי לכמה אני יכול לנסות או כמה אני בערך יצליח

motherboard asus a7v333

memory twinmos 3200 512+ micron 2700 256

anything else i need to add???

פורסם

הרכיבים האחרים שלך הם לא משהו לOC עם מעבד שכזה:

1.הזכרון השני שלך מגביל- PC2700 , אולי תוכל לסגור איתו באס של 180Mhz. (אם אתה רוצה להגיע למהירויות באס יותר גבוהות, תצטרך להוציא את הPC2700 ולהשאיר את הPC3200)

2.מהירות הבאס הרשמית שהלוח תומך היא 166Mhz, אך יש כאלו שהגיעו איתו ל190Mhz+ (וזה עם מהירות PCI/AGP טיפה גבוהים [הם מתאפסים ב166Mhz] )

*תנסה קודם לעשות OC ואז תחזור עם שאלות.

פורסם
  • מחבר

יש לי עכשיו tbird 1.1 על OC של

1.250

9x139

דרך אגב

180 או 190 זה מכובד ביותר!:))) אם נגיד אני שם מכפלה של 12 על +-180 זה יהיה מכובד +

;D

פורסם
  • מחבר

וואווווו המעבד הזה מטורף!!

:)))

וזה יציב???? עכשיו זה במהירות של xp3200

לא?

פורסם

יציב כמו שור והוא קצת יותר מ3200 לפי ה סנדרה 2004

פורסם
  • מחבר

וואווווו:)))

איזה קטלנייייייי:))) ;

D ;D ;D ;D ;D

אני חושב שאני יקנה לי איזה אחד....

ראיתי שהם ממש זולים

תגידו איזה חנות איפה אני יכול להגיש הכי זול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים