עבור לתוכן

המלצה על כרטיס רשת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה ליצור רשת ביתית בבית בינן שני מחשבים נייחים שהאחד מהם מחובר לראוטר שלי שסופק מבזק לפני מספר שנים והוא מדגם siemens sl2-141 היכול לשדר כך קראתי בקצב של 54MBPS ואני מתלבט איזה כרטיס רשת לקנות על אף ההסתייגויות מתוך האתר זאפ על חברות כגון edimax,tp-link שבהם הדגם המומלץ ביותר הוא edimax ew7128g השאלה היא איך בודקים איכות ותאימות של כרטיס רשת ואיזה לקנות בכלל כי יש לי ידע ממש בסיסי בנוגע לרשתות ואשמח אם תהיו לי כאן לעזר כי שבוע הבא אני מתחיל לימודים ב"ה ולא אוכל להתעסק עם זה זמן ממושך כ"כ....

חוץ מזה הייתי רוצה לדעת בנוגע לכרטיס רשת איך הטווחי קליטה שלו (יחסית למה שאתם תמליצו לי ...) וממש אודה לכם על העזרה כי זה ממש דחוף לי...

תודה רבה ושבוע טוב

שחף

פורסם

הנתב שלך הוא בתקן G כך שעדיף לך כרטיס בתקן G. ה-EDIMAX שרשמת יעשה את העבודה. בכל מקרה אל תצפה לביצועים גבוהים מדי באלחוט -- זה יתאים לגלישה ודוא"ל אבל לא להעברת קבצים מסיבית.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי מעריך את התשובה...

פורסם
  • מחבר

על הדרך הייתי שמח לשאול עוד שאלה...

עכשיו כשאני סגור על הדגם אותו אני רוצה לקנות edimax ew7128g אמרו לי שהוא כבר דגם מיושן במקצת ולכן ישנו דגם אחר שמחליף אותו שהוא edimax ew7711in

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=10580

"שהרבה יותר איכותי" אך כאמור בגלל שהוא חדש הוא לא מוכר בחוץ בכלל אז אשמח אם תהיו לי לעזר ומי שמכיר מביניכם יוכל להמליץ לי עליו או על כרטיס רשת אחלוטי אחר איכותי יותר..

תודה רבה לכולכם

פורסם

גם אני לא מבין את ההגיון בלקנות כרטיס תקן G בלבד.

פורסם
  • מחבר

סבבה מודה לך על התשובה אלמוני אז יחסית אלייך כמומחה האם אתה ממליץ על כרטיס רשת בסדר גודל שכזה ובמחיר שכזה או שעדיף להסתפק בנוכחי ופשוט לקנות אותו....?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים