עבור לתוכן

הזמנת כרטיס מסך מחו"ל - כדאי ?!

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לשאול את בעלי הניסיון האם יצא לכם להזמין כרטיס מסך מאתר אינטרנט\חנות\מישהו שלא בארץ?

האם זה בכלל משתלם?

האם יכולה להיות בעיה במכס?

פורסם

לרב זה ממש לא שווה, תלוי איזה כרטיס אתה מתכוון לקנות ומה המפרט של המחשב שיש לך כרגע ומה השימושים שתעשה בו

תענה על השאלות הללו ונוכל לעזור לך יותר

פורסם

אין מכס על חלקי מחשב, רק מע"מ (16% פלוס מינוס אחוז, אני אף פעם לא זוכר כמה זה בדיוק)

הבעיה העיקרית היא שאין אחריות שתוכל לממש בארץ, ולכן זה יכול להיות משתלם

אם הכרטיס לא יתקלקל, וממש לא משתלם אם הוא מגיע מת/מתקלקל אחרי שבועיים...

פורסם
  • מחבר

jeet87: לגבי המפרט של המחשב אני עדיין מחפש משהו אחרי שנתנו לי תגובות לא טובות על מפרט שכתבתי, אני פשוט בתקציב מאוד מוגבל ומחפש דרכים להוזיל כמו כל ישראלי טוב.

infer73: אם מישהו עובר עם זה במכס בנתב"ג אתה רוצה להגיד שייקחו לו 16 % מהשווי של המוצר?

אם אני לא טועה ראיתי את הGTS450 ב140 דולר או 100 יורו שזה בערך 100-150 ש"ח פחות מבארץ (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה באמת אם יש לו אחריות בינ"ל. אני אנסה לבדוק את זה, אם מישהו יודע אשמח אם תשתפו. תודה :xyxthumbs:

פורסם

אם מישהו מביא לך את הכרטיס במזוודה בלי להצהיר זה עוד יכול להשתלם , אבל להביא כרטיס זול כמו GTS 450 לא באמת שווה (שוב אם יש לך אחריות גם בארץ אז זה טוב) , מן הסתם שווה יותר להביא כרטיס יקר יותר כגון GTX 460 ומעלה שם החיסכון כבר גדול בהרבה.

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&IsNodeId=1&Description=gtx%20460%20768mb&bop=And&Order=PRICE&PageSize=100

פה כבר החיסכון הוא באזור ה 300 ש"ח ...

GTS 450 אפשר להשיג ב 130$

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&IsNodeId=1&Description=GTS%20450&bop=And&Order=PRICE&PageSize=100

פורסם

בגל מקרה שהוא עדיף לך לקנות בארץ, בגלל האחריות. אתה לא מתכוון לקנות כרטיס מטורף גם ככה, אז זה לא שתחסוך 15-20 אחוז מערכו, ככה ששווה לשלם פה מחיר מלא (ואם אתה בונה מחשב, אז בכלל תוכל לקבל הנחה על כולו אם תתמקח איתם מעט) ולקבל את האחריות בלי כאבי ראש ובלאגן. לא שווה לשלוח אותו לחו"ל למימוש אחריות, עד שיגיע, עד שיתקנו, עד שיגיע חזרה... זה סתם.

פורסם
  • מחבר

טוב חברים תודה על עזרתכם אני אקנה מהארץ בגלל עניין האחריות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים