עבור לתוכן

קריסות פיקסולים ותקיעות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מחשב הכולל :

intel i7 2.8ghz

לוח אם: x58-pro-e msi

זיכרון : 6gb 1333mhz ddr3

כ.מסך: g-force 9800 512MB

מערכת : win7 64 bit

לבעיה, מופיעים מספר סימפטומים שלא ברור הקשר בינהם:

1. במשחקים מסוימים כמו מאפיה 2, splinter cell:conviction כל כמה דקות המשחק עוצר לדקה בערך ואז חוזר לעצמו ולפעמים קורס לגמרי ויוצא. התופעה יכולה לקרות מיד כשאני מפעיל את המשחק או חצי שעה אחרי , לא קבוע. ע"פ ה- event viewer מקור הקובץ שמעורב בקריסה הוא nvd3dum.dll שקשור ל-nvidia. ניסיתי לעדכן מספר פעמים את הדרייבר של כ.המסך אך לא יצא מזה כלום.

2. מדי פעם, שוב ללא זמן קבוע, אחת לשבוע או לכמה ימים, פתאום מופיעים פיקסלים משום מקום על המסך וזזים עם כל שינוי של תמונה במסך או כל תזוזה של העכבר. אני עדיין רואה דברים במסך אך הם מטרידים ביותר. עשיתי פרינט-סקרין - אך הם לא מופיעים בתמונה. הם נעלמים כשאני עושה ריסט.

3. קריסות בפוטושופ cs4 64 bit לפעמים קורס ויוצא, לפעמים נתקע כל המחשב. מקור הקובץ שמעורב בקריסה הוא: ntdll.dll. גירסת הפוטושופ ה-32 ביט עובדת מצוין.

חשוב לציין שהמחשב חדש מלבד כ.המסך והדיסק הקשיח.

אשמח לעזרה,

תודה מראש !

רותם.

פורסם

לגבי פיקסלים במסך שאני מקווה שאתה מתכוון לארטיפקטים (כל מיני צבעים שלא אמורים להופיע איפה שהם מופיעים) בהרבה מקרים מעיד על תקלת כרטיס מסך וזאת תקלה שאפשר להפעיל עליה אחריות

תריץ בדיקת GPU בתוכנת OCCT ותראה מה קורה

פורסם
  • מחבר

היי,

קודם כל תודה רבה על התגובה.

שנית, הרצתי את בדיקת ה-gpu במשך 6 דקות עם נתונים של: 1280X1024 75hz. הבדיקה הסתיימה ללא שגיאות. כנ"ל לגבי הזיכרון. מצד שני הרצתי בדיקה על המעבד במשך דקה, ונאמר לי שהמעבד מתחמם יותר מדי.

אולי יש קשר ?

מה שמטריד הוא שהמחשב חדש, המאווררים עובדים, והמעבד לא אמור להתחמם יותר מדי...

יש משהו נוסף שאפשר לעשות ?

פורסם

לאיזה טמפ' המעבד הגיע ?

קנית את המחשב בחלקים או כיחידה אחת ?

פורסם
  • מחבר

ע"פ הגרף, המעבד הגיע ב-100% שימוש, ל- 96 מעלות (צלסיוס)

את המחשב קניתי מאייבורי ופשוט בחרתי את החלקים, כמובן בהתייעצות עם נציג המכירות לגבי מה מתאים ומה מומלץ.[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 22:15:21

תיקון קל המעבד הגיע בערך ל-82 מעלות
פורסם
  • מחבר

צילמתי את המסך עם מצלמה בשביל להראות את התופעה, בפרינט סקרין כאמור, היא לא נראית...

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים