עבור לתוכן

הכרטיס מסך עושה לי בעיות!

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, ביומיים האחרונים, הכרטיס שלי - Sapphire HD4870 VaporX 1GB, מתחמם ואז המסך שלי (Samsung P2770HD) מפסיק לקבל ממנו אות, עכשיו, אני יודע שהוא מתחמם כי כשזה קורה דולק לי על הכרטיס מסך נורית אדומה של OVER TEMP, וגם המאוור שלו נשמע חזק, עכשיו כרגע שאין איזשהו משחק מיוחד פתוח על המחשב, הטמפ' של 3 הדיודות היא בין 60-70 מעלות צלזיוס, זה נורמאלי?

ואז זה מה שעשיתי, השתמשתי במצב הידני של ATI CATALYST, ושמתי את המאורר על 60% וזה הוריד לי את הכרטיס ל48-53 מעלות במנוחה, אבל משומה אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס..

כי כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו (הכוונה היא *לא* לריסטרט/ריסט), אז עדיין המחשב נתקע במצב שחור ונדלקת לי הנורה האדומה של ה-Over Heating על הכרטיס, ונגיד שאני משחק GTA IV, או C&C הכרטיס פועל, חלק כאילו, יוצא שרק בהדלקה בגלל שהוא לא מזין את ההגדרות שך ה-CATALYST אז הוא קורס, דר"א גם כשהוא היה בהגדרות הדיפאולט של המאוור שזה היה 30% והמפ' עמה על 67 מעלות, כשהייתי משחק במשחקים הנ"ל עדיין המחשב פעל טוב..

עוד יש לי אחריות על הכרטיס ואני חושב לקחת אותו כבר מחר אליהם, אבל אם לפי דעתכם הבעיה היא לא בכרטיס ומשו בבקשה תגידו!

למישהו יש הסברים אולי?

פורסם
  • מחבר

הקפצה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים