פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים סתם רציתי לשתף אתכם , אולי יש כאלה שזה יעניין אותם אבל הם לא מסתכנים בלפרק. הדקודר: והסב , בנוי בצורה מעניינת מאוד כשהרכיב החיצוני הוא פסיבי ואין לו מגנט:
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים כן קראתי על הרעיון המעניין הזה שלהם לסאב....האם הוא באמת טוב כמו שהוא אמור להיות (יחסית כמובן...)?
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים מחבר בהחלט , יחסית לגודל שלו וההספק הנמוך יחסית הוא בהחלט עושה את העבודה.אני לפחות מרוצה מהקניה.
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים מעניין מאוד... אלמנט "דמה" שרועד כתוצאה מדחיסות האוויר המשתנה הנוצרת מאלמנט פעיל נסתר.לפחות זה מה שאני מבין מהתמונות...
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים מחבר זה עקרון דיי נפוץ , לרוב ראיתי את זה בסבים בבניה עצמית. על ידי האלמנט הפסיביניתן להגיע לבס נמוך יותר בשימוש באלמנט חלש יחסית.
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים יפה רוקי, הבנת את העיקרון.קריאטיב קראו לזה SLAM כמדומני.כן, אתה צודק, מידע נוסף ניתן למצוא כאןhttp://www.creaf.com/speakers/technology/engineering.aspגם אני קראתי על זה, עניין אותי לדעת עד כמה זה יעיל...
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים אריק ... בשביל מה פתחת אותם ?אתה מודע לבעיה שיצרת עכשיו , לגבי מימוש האחריות על הרמקולים האלה ...חבל :-\
פורסם 2003 באוקטובר 3122 שנים מחבר אריק ... בשביל מה פתחת אותם ? אתה מודע לבעיה שיצרת עכשיו , לגבי מימוש האחריות על הרמקולים האלה ... חבל :-\ אני בהחלט מודע לעניין.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים אני שונא להיות THE GEEK, אבל.... הייתכן כי תוכל לפרסם CLOSEUPS על הבפנוחו של הרסיבר? במיוחד על הקבלים, הDSP PROCESSOR, הכניסות וכו'... אני עצמי רץ על: Kicker Comp 12" Custom made (by me) speakers Boss Audio RIP895 AMP כן, כן, אני יודע שהמגבר מיועד למכוניות... אבל... PSU של מחשב ישן וSOME WIRING.... והכל רץ נפלא גם בחדר... 8) השכנים כבר אפילו לו מתלוננים שהקיר שלהם רועד
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים אתה יודע שכדאי מאוד לחבר איזה קבל לפני המגבר כדאי שהאספקת מתח שלו תהיה יציבה וזורמת יותר?ספקי כוח ישנים הם לא בדיוק שיא היציבות במתחים......
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים הקבל קיים 2200 uF זה לבינתיים עד שיצא לי לקפוץ לחנות אלקטרוניקה להביא איזה אחד אם 5 - 8 אלף מיקרו פאראד. חוץ מזה, זה ספק של PIII... ואפילו תחת עומס המתח אף פעם לא נפל לי מתחת ל10.5 V...
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים מחבר אתה מריץ מגבר של אוטו עם ספק של מחשב? מעניין מאוד , ת'אמת לא חשבתי על לשלב בין שניהם.ואין מצב לתמונות קלוז אף של יותר ממה שצילמתי , כי אחרי הכל העסק עדיין חדש ואני לא רוצה להסתכן כי הכל מה זה דחוס שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.