עבור לתוכן

שאלה בקשר לעמידות מחשב...

Featured Replies

פורסם

שלום , רציתי לשאול איך המחשב עם המפרט שאני הולך לתת עכשיו יתפקד בcounter strike והאם הוא OpenGL Comptible?

מפרט :

CPU : P3 550MHZ 512kb cache slot 1

Mobo : MSI MS-6156 i440BX chipset

Memory : Spektek 256mb PC133 SDRAM

GFX : ATi RAGE אני עוד לא יודע תדגם כי עוד אין לי תכרטיס מסך אבל אני תנו לי דגמים ואני יגיד לכם , יכול להיות שיש לו 32MB ?

Hdd: WD 20GB 200EB 5400RPM

Generic Case

4400RPM 60mm CPU FAN by : AVC

no cdrom

פורסם

צולע מאוד, כל כרטיס שהוא פחות מרידאון (של ATI אני מתכוון) לא יריץ CS באופן שניתן לשחק בו בכלל.

פורסם
  • מחבר

קצת הגזמת , יש לי על המחשב הזה עכשיו gf2mx400 64mb והוא נותן 30-100FPS ובקיצור לא יורד מ30 ואני זוכר שהיה לי voodoo 3 3000 ללא wickedGL והוא נתן אז 72 קבוע אבל הוודוו שלי נפגם ועבר לאבא שלי בעבודה ואותו החליף הGF והבעיה הייתה שכל פעם שהייתי מסתכל למעלה (מה אומר שלהסתכל לטקסטורות של 2d הFPS היה נופל לאיזה 5-6 ואין לי מושג למה) עכשיו נודע שאני מקבל voodoo 3 3000 לא פגום ואיתו נקווה יהיה FPS יותר טוב אבל אני לא יודע מאיפה לקחת את דריבר הwickedGL אז אבקש ממכם להביא לי לינק לדף הורדה של wicked GL ולדריבר הכי טוב ל 3 3000.

בתודה מראש , גיא מיכאל stinger

פורסם

המקביל ל GF2 MX400 מבית ATI זה Radeon 7000, כל כרטיס RAGE של ATI נחות בהרבה מכל וודו3 שאתה יכול למצוא גם עם הדרייבר הכי דפוק שיש.

בנוסף תשים לב שהוודו פועל רק על 16 ביט אז כשאתה משווה את זה עם ה GF2 אתה צריך להוריד את עומק הצבע.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר מהמחשב של המפרט שנתתי בהתחלה ועליו התקנתי 3dfx voodoo 3 3000 + tvout ואני לא יודע איך להשתמש בTV ועכשיו אני מוריד דריברים לWINXP אני יחזור אליך עם תוצאות בCS ברזולוציה של 800x600 כמה FPS הוא נותן עם קונפיגורצית wickedGL

פורסם
  • מחבר

התוצאות ככה : בין 60 ל 100FPS ללא עשן ועם עשן הוא יורד ל30-40 והGF2MX ברזולוציה של 640x480 היה נותן בקושי 60קבוע , זה רק מראה לך מה וודוו יכולים לעשות עם דריברים נכונים למרות שהם לא תומכים בהרבה דברים. והTVOUT שלו עובד מצויין!! אבל איכות!! פשוט ענק! איכות תמונה פצצתית! אהבתי!.

פורסם

תוריד את העומק צבע עם ה GF ל 16 ביט כמו הוודו ותראה איך פתאום הוא הרבה יותר מהיר ממנו.

זה גם לא חוכמה להוציא הרבה פריימים כשאתה לא מבצע את כל הפונקציות שהכרטיס המתחרה שלך מבצע.

מה בכלל היתה המטרה של הת'ראד הזה ?

פורסם
  • מחבר

מזה אומר ? בוינדוס אני משתמש בשניהם על 32BIT אבל בCS אי אפשר לקבוע BIT... כאילו אי אפשר לקבוע עומק צבע בCS.... אבל כפי שאני רואה יש גם יותר FPS וזה גם נראה יותר טוב! הטקסטורות יותר חדות והכל... והGF כאן מפסיד לו... אז תענה לי עכשיו.... איך אני יכול לבחון את שניהם ? השתמשתי באותו מחשב ואותן הגדרות.

פורסם

הוודו לא יכול לפעול ב 3D עם 32 ביט, זו עובדה חד משמעית (רק וודו4 ומעלה עשו את זה).

אני לא יודע מה אתה רוצה בכלל, טוב לך עם הוודו אז תישאר איתו.

פורסם
  • מחבר

זה לא שטוב לי , אין לי ברירה , אני חייב להעביר את הGF למחשב החדש שיהיה

AXP 2500+ barton

EPoX 8rda+

Kingmax 2700 256MB DDR

ATX MIDI 400W generic case with Front USB

הGF יתן 100FPS קבוע ב800x600 עם המפרט הזה?

פורסם

הוא אמור להיות מסוגל, אבל אי אפשר לדעת מראש.

פורסם
  • מחבר

הנה המפרט המלא של המחשב החדש שיהיה לנו.

CPU : AMD ATHLON XP 2500+ barton 512kb

MOBO : EPoX 8rda3

memory : Kingmax 2700 256MB 333MHZ

HDD : WD 30GB 5400 300EB

LG DVD-ROM DRD8080B

GFX : Inno3d GeForce2 MX 400 64MB

CPU Heat sink : Spire FridgeRock

זהו זה המפרט. ומארז 400W ג'נרי עם USB מקדימה

פורסם

מה זה השאלה הזאת אם הוא יתן 100 FPS קבוע מה זה משנה אם זה 30 FPS קבוע או 100?

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לך שחק סיאס ב100FPS ושחק CS על 30FPS ותראה מה קורה.... המשחק הזה מאוד משונה ואתה תבדיל אפילו בין 70 ל 100 FPS אבל זה לא קריטי , שזה מגיע בCS מתחת ל50 זה כבר קריטי וקשה לשחק , אחי לך דבר אחרי שאתה משחק במשחק המסויים ואל תגיד דברים שאתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל , הרבה אנשים חושבים שCS זה כמו כל משחק רגיל... אז לא! זה משחק מבוסס DX6 ורוב המשחקים האלו מבדילים בFPS אפילו אם ההבדל הוא 20-10FPS בטווחים מאוד גדולים.

פורסם

יש לי חדשות בשבילך העין האנושית לא מסוגלת להבדיל בין 30 FPS ל 100 FPS ואם אתה רוצה להתווכח על זה אז בוא אני אשאל אותך שאלה:

על כמה FPS עובדת טלוויזיה? נראה לי שהתשובה תדהים אותך

ועוד משהו אני מאוד בספק שהמסך שלך תומך ב 100HZ ברזולוציה נורמלית אז גם אם אתה סופרמן שיכול לראות את ההבדל אז המסך שלך לא מסוגל להציג את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים