עבור לתוכן

המלצה לנייד, 4.5K ש"ח. שימוש סטונדטיאלי.

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, מתחיל השנה ללמוד, זקוק למחשב נייד. ישמש כמחשב שני, בנוסף לנייח שקיים בבית. אולי בעתיד יהיה מחשב עיקרי (כל עוד אני גר בבית אז הוא מחשב שני) אז אולי יש לקחת את הפרט הזה בחשבון.

אם זה משנה במשהו, מתחיל לימודי קולנוע-תקשורת (אם ידוע לכם על תוכנות מיוחדות למינהן שידרשו מפרט מיוחד).

להלן הדרישות מן המחשב.

* מטרות המחשב? בראש ובראשונה, ישומי אופיס למינהם, אינטרנט שירוץ מהר, שימוש בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ותוכנות לעריכת ווידאו כגון פרימיר. מעבר לזה סרטים, מוזיקה. הרצון שלי שבאם יהיה הצורך בעתיד להשתמש בתוכנות "כבדות" יחסית שתהיה לו האפשרות הזאת.

* גודל המסך? מעדיף 13.3 מוכן להגיע עד למסכי ה14.1 למרות שאני יודע שהם פחות נפוצים. לא משנה לי מט/מבריק.

* משקל רצוי? כמה שפחות. מאמין שעד 2.5 ק"ג.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך כמה שאפשר, לטעמי השימוש הארוך ביותר ללא חיבור לחשמל יהיה כ4 שעות בממוצע. מאמין ש6 תאים ומעלה זה הרצוי.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI ממולץ אך לא חובה, שתהיה אפשרות לחבר למסך טלויזיה ככה או אחרת.

* בלוטות? לא חובה.

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג"ב מספיק.

* צורב DVD? אין צורך

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, יש רצון לאחריות נרחבת ככל האפשר.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המוכרות יותר.

* העדפה לזכרון של 4 ג"ב.

כמו שרשום בכותרת, התקציב עומד על 4500 ש"ח, יכול למתוח אותו עד תוספת של 300 ש"ח נוספים במידה וזה יתן לי שינוי מהותי במפרט.

כמו כן, עם ההמלצות אשמח לקרוא גם ביקורות (חיוביות ושלילות).

תודה מראש לעוזרים,

איתי.

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה בהכנת והצגת השאלה, אבל...

בלי להעלב, לא ברור למה אתה חייב תשובה אישית לשאלה ששאלת כאן ושנשאלת בדיוק עם אותם פרמטרים כמו שלך בתדירות של 10 ביום בערך..

מה דעתך לבצע חיפוש בפורום הזה ולמצוא את התשובה לבד? יש כזה שפע..

יש המון תשובות בת'רדים בפורום הזה בדיוק לשאלה ששאלת, רק תפעיל חיפוש והנה כבר יש לך חומר למחשבה..

פורסם
  • מחבר

שלום לכל החברים, בהמלצת החבר מעלי לקחתי מספר ימים לעשות קצת שיעורים בית. ההבנה שלי בנוגע לניידים היא לא גבוהה מידי ולכן אני חוזר.

בתור התחלה, התקציב כרגע עומד על מינימום 4500 ש"ח, באם צריך מעדיף לא לחצות את רף ה4800 שקל.

ממה שהבנתי הדגמים העיקרים שמומלצים הם:

samsung q330

dell insperion n3010

asus ul30

בשלב הזה, אני מבקש הכוונה לתתי דגם שמומלץ להתמקד בהם, כאשר אין לי צורך בצורב, מעדיף 4 ג"ב זכרון ואחריות טובה.

כמו כן, שמעתי ששווה לבדוק גם מחשבים של טושיבה, האם למישהו יש המלצות על דגם/ים בטווח המחיר שאני מחפש?

לדוגמא הדגמים הבאים:

http://www.skypc.co.il/pl_product~PSU9ME-00F00NH2~14~0.htm

http://www.skypc.co.il/pl_product~PST3AE-012011H2~14~0.htm

יש חוו"ד?

שוב תודה, מחכה לעזרה

איתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים