עבור לתוכן

המלצה למדפסת ביתית ליזר או דיו

Featured Replies

פורסם

שלום לעוזרים

הגיע כנראה הזמן להחליף מדפסת

השימושיים שלי הם בייתים לחלוטין ולא בתדירות יומיומית, אני כמעט לא עושה שימוש בצבע כך ששחור לבן יכול להתאים ואין לי צורך בפקס.

צילום וסריקה יכולים להיות נחמדים אך גם בלעדיהם אני יכול להסתדר.

בעיקרון חשבתי על ליזר, למרות שאני לא מדפיס הרבה, האם יש מניעה להחזיק טונר הרבה זמן ?

אם אתם חושבים שמדפסת דיו עדיפה לשימושים שלי, אני מוכן לשקול בתנאי שמדובר במדפסת חסכונית ( יש לי ניסיון רע עם HP )

תנאי אחרון, המדפסות צריכות להיות יחסית קטנות !

תודה מראש וממתין לדגמים

פורסם

אין מניעה להחזיק טונר הרבה זמן. תמיד היו לי מדפסות לייזר שהייתי מדפיס בהן יחסית מעט, ולא הגעתי למצב שהטונר "מתקלקל" (כלומר יש טונר, אבל ההדפסה גרועה).

אם אתה בטוח שלא תצטרך צבע, אתה יכול ללכת על לייזר. רק שלא תגיע למצב שבו בגלל שפעם בחודש אתה צריך להדפיס צבע, אתה מתבאס מזה שאין לך אפשרות כזו. ניסיתי פעם לקבל את הטוב מכל העולמות וקניתי מדפסת לייזר צבעונית, אך הדגם (Xerox 6110) היה אכזבה נוראית, לכן עכשיו אני נזהר.

קח בחשבון שמדפסת לייזר ממוצעת תהיה גדולה יותר ממדפסת דיו ממוצעת. השאלה היא איך אתה מגדיר "קטנה יחסית".

לך לאופיס דיפו - יש להם לרוב תצוגה גדולה מאוד של מדפסות דיו/לייזר/משולבות מכל הסוגים ותוכל להתרשם.

פורסם

יש היום מדפסות לייזר מאוד מאוד קטנות כמו של סמסונג, שהן ממש תופסות שטח קטן.

אני חושב שזה באמת תלוי בצרכים שלך. מדפסות דיו מגיעות עם סורק ופקס למשל. בלייזר תצטרך לשלם יותר בשביל לקבל את זה. שוב, זה גם עניין הצבע. אני חושב שאלא אם כן אתה מדפיס די הרבה בש/ל, למשתמש ביתי מדפסת הזרקת דיו היא יותר שימושית. לפעמים רוצים לסרוק, או להדפיס תמונה אחת ואז שווה שיש הזרקת דיו.

פורסם

לדעתי שווה יותר לקנות לייזר ואם יש לך פעם בחודשיים איזה פרויקט או משהו שאתה צריך להדפיס בצבעוני, אז אתה מדפיס אצל חבר, או משלם באופיס דיפו גרושים ומדפיס את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים