פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים מחבר אז זה או הלוח אם שמקצר את הספק אבל צריך לזכור שאספקת 12V דרך חיבור ה- 4 פין הולכת למעבד אז גם המעבד בגדר חשודנכון הנחתי גם ככה.אז הורדתי את הגוף קירור והוצאתי את המעבד ואז הספק התחיל לעבוד ברגע שהדלקתי.כיביתי את המחשב וחיברתי את המחבר של ה-4 פין חזרה , ניסיתי להדליק וכלום.אני מקווה שמעבד לא נפגע ואז אני אצטרך רק להחליף רק לוח אם.אני אפרק עכשיו את הלוח מהמארז ואראה אם רואים משהו שגורם לקצר אולי ואם לא אני אזמין לוח חדש.
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים תבדוק אם יש קבלים מנופחים או סימנים של פגיעה ברכיבים בלוח באיזור של הרכיבים בין החיבור 12 V למעבדאם הלוח ממש מלוכלך הוא יכול לקצר במקום הזה
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים מחבר תבדוק אם יש קבלים מנופחים או סימנים של פגיעה ברכיבים בלוח באיזור של הרכיבים בין החיבור 12 V למעבדאם הלוח ממש מלוכלך הוא יכול לקצר במקום הזהלא נראה שיש אפילו קבל אחד מנופח או פגיעה בלוח
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים מחבר זה יכול להיות כל אחד מ - לוח / מעבד / ספקכבר חיברתי בהתחלה ספק אחר שעובד ואז זה לא עבד.עכשיו גם ניתקתי את המעבד וגם אז זה קורה.אז כנראה שזה רק הלוח, לא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.