עבור לתוכן

מבולבלת לחלוטין לגבי מסך, בבקשה עזרה ממוקדת...

Featured Replies

פורסם

היי,

סורי שפותחת דיון חדש, אבל חיפשתי גם פה בפורום והתבלבלתי עוד יותר. אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בראש אני ממש אודה לכם.

אני מחפשת מסך הביתה(22-24). אני עוסקת באנימציית תלת מימד בעיקר . בנוסף אני צלמת ועורכת הרבה תמונות ווידיאו בבית. המסך הזה מיועד להיות מסך עיקרי, וזה שיש לי כרגע נשאר כמסך משני. יש לי כרטיס מסך GFORCE 9800 GT.

אני עובדת בבית בעיקר בלילות לכן חשוב שיהיה נוח לעבודה בתנאי חושך.

כן רוצה שיהיה ברזולוציית 1920X1080, כדי לא לפגוע בצפיית סרטים. לא מיודע למשחקים כלל (לכן עד כמה שהבנתי אפשר להיות וותרנית לגבי מהירות תגובה??)

רוצה צבעים ברורים , חדים ורכים.

לפני יומיים כבר כמעט הייתי בדרך לחנות כדי לקנות את LG2486. אני עובדת בעבודה עם LG, ומרוצה. ראיתי את המסך הזה בחנות, ונראה לי די עונה על דרישותיי.

יש לו גם פונקציה שקנתה אותי (ואולי סתם בתמימות) שהוא יודע להתאים את עצמו לתאורת סביבה, בין יום וחושך. ויש לו פונקציית רענון עיניים אחרי צפייה ממושכת. (מה שגם חשוב כיוון שאני נמצאת כ20 שעות ביממה מול מחשב, גם בעבודה, בלימודים ובבית)

אבל.. אז עצרו אותי ואמרו לי, את מכירה פאנל IPS? לא הכרתי, אז התחלתי לחרוש קצת באינטרנט. עוד לא ראיתי באף חנות מסך IPS כדי להעריך את זה בעצמי, כי בחנויות שראיתי פשוט אין אותם. רק אחרי החג אוכל לקפוץ לחנויות שיש בהם דל. (אגב זה לא מוזר שלא מוכרים מסכי דל בכל פינה כמו את שאר המסכים?)

אז להתלבטות נוספו עוד מסך DELL ה2311 וה2209 (שהבנתי שיש לו כמה יתרונות אפילו על פני ה23 שלהם- אבל הוא עם רזולוציה נמוכה יותר)

התקציב הוא 1500~ ש"ח.

כלומר, ההתלבטות העיקרית היא בין LG2486 לבין הדל 2311 והדל 2209. אבל גם עליהם יש הרבה מינוסים ששמעתי. בנוסף, הבנתי שבקרוב מאוד אמורים לצאת סדרת מסכי LG עם פאנל IPS- לגרפיקאים. אולי שווה לחכות להם קצת.... אם מישהו יודע מניסיון אישי להמליץ לי על אחד מהם, אני ממש אודה. (ובבקשה לא סתם מזאפ)

בקיצור, LG או DELL ואיזה דגם?

תודה מראש, וחג שמח!

פורסם

תבחרי באחד הדלים, במיוחד אם איכות הצבעים חשובה לך.

בקשר להתלבטות ביניהם יש כמה אשכולות שדנים בזה, לכל אחד יתרונות וחסרונות מול השני.

תבחרי לפי מה שמתאים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים