פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים שלום לכול המומחים !יש ברשותי המון קלטות וידאו VHS וכן המון קלטות ממצלמת וידאו בפורמט 8 מ"מ (HI 8) המטרה היא להעביר את אוסף הסרטים השונים הישן לדיסקים DVD ולהיפטר מהקלטות .בעבר רכשתי את LG-288 המשולב וידאו+DVD ואכלתי ממנו רק מרור. כמובן שגם השרות של "רטפון" היה מ$ורבן במיוחד . לא יצא לי לעבוד כמעט עם המכשיר בלי תקלות !משום מה אתם מאוד ממליצים דווקא על מכשיר LG 388 או LG 389 אבל מי שנכווה ברותחין - נזהר מפושרים ...האים חברות אמינות הוציאו די-וי-די מקליטים אמינים מלבד LG ?אני מעוניין שיהיה USB כמובן במכשיר. לא חייב להיות משולב עם וידאו-טייפ כי יש ברשותי תקינים. מעוניין בכניסות S-VIDEO (עבור מצלמת הוידאו).(דרך אגב האים מכשיר DVD המקליט על hard-disk מומלץ במקרה ויש כמה מאות קסטות וידאו ומה יתרונותיו - אם ישנם)אשמח לתשובתכם המהירה.
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים מחבר מה קורה חבר'ה למה לא עונים ??? מה אין לאף אחד DVD מקליט שאפשר להמליץ או שהוא / היא מכירים שעושה את העבודה יאללה בחייכם תענו לא להתעלם
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מחבר טוב בגלל שקבלתי הרבה תשובות אז שאלה יותר קלה : יש DVD שמקליטים על הארד-דיסק , האים זה עדיף על צריבה על דיסקים ? באיזה פורמט הם מקליטים על ההארד-דיסק (mpeg-2 , vcd , ) או אחר ?? וכיצד מעבירים מהארד-דיסק של DVD למחשב ?? אולי הפעם יהיו תשובות :s05:
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים מחבר מה קרה יא סנובים ? למה לא בכבוד שלכם לענות ?! לכו קיבינימט יא חארות צבועים כל התשובות שוות במילא לתחת
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים mr.zabadak,האנשים בפורום עונים בהתנדבות, על חשבון זמנם הפנוי.אף אחד לא עובד כאן, וייתכן גם שאף אחד לא יודע.זאת לא סיבה להתנהג בגסות.הדיון ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.