עבור לתוכן

האם E8400 יכול להיות צוואר בקבוק ל-GTX460?

Featured Replies

פורסם

רכשתי לאחרונה evga superclocked gtx460 ויש לי מעבד intel e8400 על 3 ג'יגה שבקלות אפשר להריץ על 3.6.

האם המעבד יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך החדש ?

פורסם

לא יהווה צוואר בקבוק. E8400 מעבד מספיק חזק.

פורסם

אני גם עם אותו מעבד

ומישהו פה רשם שהוא על 3.7 או .8 GHZ והוא אמר המעבד חונק את הכ"מ

פורסם

אני גם עם אותו מעבד

ומישהו פה רשם שהוא על 3.7 או .8 GHZ והוא אמר המעבד חונק את הכ"מ

זה הייתי אני :)

במשחקים כמו BFBC2, המעבד מהווה חלק נכבד ביותר מביצועי המערכת, כי המשחק באמת צריך יותר מ-2 ליבות של מעבד.

לכמה דקות היה לי q9550 על המחשב וההבדלים ממש הורגשו. המשחק פעל בצורה הרבה יותר חלקה.

יכול להיות שבמשחקים אחרים המעבד הזה יספיק, אבל בתכלס עבר כבר זמנו, ולמשחקים החדשים הקרובים שייצאו הוא כבר לא יספיק, גם עם אוברקלוק, פשוט כי יש לו רק 2 ליבות.

פורסם
  • מחבר

קלעת בידיוק, אני שחקן BFBC2 כבד :D,

יודע מה אני אעשה בנצ' כדי לבדוק את התוצאות

e8400 + 8800gt

e8400 + gtx460

e8400 @ 3.7 + gtx460

כדי לראות אם יש איזשהו צוואר בקבוק במערך הזה,תודה

דרך אגב, זה רץ לך חלק המוליטפלייר עם המחשב שיש לך עכשיו? זה מה שחשוב אני לא אקנה מעבד חדש כדי לקבל עוד 5 FPS, כשFPS המינימאלי שאני אקבל (ואני בטוח בזה) יהיה לפחות 50 FPS במערך החדש.

פורסם

לרוב, לא רץ חלק.

ה-fps יהיה לך 45 בממוצע, על הגדרות בינוניות.

זה עם ה-e8400 באוברלקלוק של 3.7Ghz.

עם ה-q9550 לא הספקתי לשחק הרבה כי קיבלתי מעבד תקול, אבל מהכמה שניות ששיחקתי לפני שהמחשב קרס, הרגשתי בהבדל משמעותי, זה נראה לפחות 60 fps.

אם אתה רוצה אתה יכול לחכות עד שאני אקבל q9550 חדש, ואני אגיד לך בדיוק עד כמה יש שיפור.

אגב, עומד לצאת דרייבר רשמי חדש ל-460gtx בשבועות הקרובים, והוא אמור גם לשפר את ה -fps במיוחד במשחק הזה.

פורסם

זה הייתי אני :)

במשחקים כמו BFBC2, המעבד מהווה חלק נכבד ביותר מביצועי המערכת, כי המשחק באמת צריך יותר מ-2 ליבות של מעבד.

לכמה דקות היה לי q9550 על המחשב וההבדלים ממש הורגשו. המשחק פעל בצורה הרבה יותר חלקה.

יכול להיות שבמשחקים אחרים המעבד הזה יספיק, אבל בתכלס עבר כבר זמנו, ולמשחקים החדשים הקרובים שייצאו הוא כבר לא יספיק, גם עם אוברקלוק, פשוט כי יש לו רק 2 ליבות.

זה מבאס ברמות מטורפות

כי קניתי אותו ב2009 וזה מעבד ממש ממש לא זול

שווה לקנות כיום 9550?

למה הוא עוד יותר יקר :-\

פורסם

9550 אין איפה לקנות היום ואיפה שעדיין נמכר ממש לא משתלם לקנות. יד שניה אפשר למצוא אותו בסביבות ה500 ש"ח.

בכל אופן ראיתי הרבה נתונים מעורבבים על BFBC2, רבים בכו על הביצועים הבלתי נסבלים של המשחק על כפול-ליבה ורבים אחרים דיווחו שהם מריצים את המשחק עם 5850 (GTX460 בOC זו אותה החיה) וE8400 (לא יודע אם בOC או לא) על הגדרות מקסימליות ברז' 1680*1050 - 1920*1080 על FPS ממוצע של 55-60. לכו תבינו. ;D

פורסם

מצד אחד זה כן משתלם..

למה I5 או I3 זה מחשב חדש לגמריי(לוחM זכרונות ספק וכמובן מעבד)

וראיתי בIQPC

פורסם

אתה יכול לקנות בקיי אס פי q9500 ב 920 שקל שיתן לך תוספת ביצועים יפה מאוד.

פורסם

זה לא מעבד מעפן?

פורסם
  • מחבר

זה דעה של בנאדם, לא אומר שזה נכון, you can take it or leave it,

i leave it. תודה על העזרה בכל זאת :D

פורסם

ב920 ש''ח קונים מעבד מרובע + לוח של AMD

פורסם

לי ה-E8400 היווה קצת צוואר בקבוק ב-BFBC2.

באטלפילד הוא משחק שיש לו תמיכה טובה במעבדי 4 ליבות ואכן הוא מנצל אותן.

עם ה-E8400 הגעתי לניצול של 90% ומעלה.

פורסם

אני עם ה E8400 עם שילוב של 250GTS

ב BFBC2 יש 25-50 הרוב זה 30-45 יש רק כמה מפות שזה 20-25

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים