עבור לתוכן

נגמרה בעיה ויש לי עוד בעיה!

Featured Replies

פורסם

הייה לי תכרטיס קול MADIUO ריבלושן שלא תומך בווינדוס 7 עשיתי הכול בשביל שהכרטיס קול היסתדר

קניתי עכשיו תASUS D1 עכשיו הכול פועל בסדר גמור רק הבעיה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול לא שומעים כלום!

חיברתי לקול החיבורים של הכרטיס קול ולא הצלחתי עכשיו בכול חיבור רשום איזה משהו אבל ממש ממש קטן היא אפשר לראות מה רשום מרוב שזה קטן בלתי אפשרי

אז אני מחבר לכולם אז יש 2 אפשרויות 1 הכרטיס קול לא תמוך אבל שמעתי שכן ... עם לא אז עשיתי טעות שקניתי תכרטיס קול הזה ..

ואפשרות שנייה זה ההגדרות שבמחשב אמרו לי תמחשב אפשרות של LINI IN עכשיו לא מוצא שום אפשרות כזאות חשפתי בדריבר ראיתי שזה מסומן על אדום כזה זה נמצא שם נMIXER עכשיו זה מסומן על אדום והיא אפשר לסמן שלא יהיה על אדום אפשר לעביר את זה לאפשרות אחרת כמו MICE וWAVE

עכשיו שחקתי עם כול האפשרויות האלו סמתי על הכי נמוך וסמתי שירים והכול פועל כרגיל אז כנרא שום דבר שם לא פועל ....

אני זוכר פעם שהייה לי ווינדוס 7 הייתה לי אפשרות לכבות תLINI ואפשרות כזאות פה אני לא רואה שום אפשרות ........

בקיצור חייב להיות איזה משהו

אני עוד מעט קונה LCD החיבור הזה של הHD זה גם מעביר קול או שרק תמונה ?כי אולי זה היפתר לי ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים