עבור לתוכן

נשבר לי ה backplate בלוח אם חדש לגמרי... מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון - יש הקדמה קצת מייגעת לשאלה :)

קניתי אתמול לוח אם חדש של gigabyte (ga-970xt-usb) ומעבד phenom x4 955.

רציתי להרכיב במקום מאוורר סטוק את ה mugen 2 השמן שלי, אז הסרתי את הפלסטיק שאליו אמור להתחבר המאוורר (בצד הקידמי של הלוח). מהצד השני

הוצאתי את ה backplate.

אחרי שהבנתי שחסרים לי חלקים בשביל להרכיב את ה mugen, רציתי לחזור ולחבר את המאוורר שמגיע עם המעבד, אבל כשהברגתי את ה backplate חזרה, נשברו בו שני ברגים (אלה שאמורים לבלוט מהצד הקידמי של הלוח אם). אין לי מושג איך זה קרה, בהתחשב בזה שהם אמורים להיות חזקים מספיק כדי להתנגד בלחץ למאוורר שמוברג אליהם, אבל לא משנה.

בכל מקרה, אחרי הסיפור הקצת טרחני הזה נתקעתי בלי אפשרות לחבר את המאוורר שהגיע עם המעבד ובלי אפשרות לחבר את ה mugen שרציתי לחבר מלכתחילה :)

השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג backplate חדש? אני מתכנן ללכת מחר ל KSP ולהסביר להם את הסיפור, אבל מהיכרותי איתם הסיכוי לקבל שם תמיכה נמוך מאוד. במקרה הטוב הם יקחו את הלוח לספק ואולי יחזירו לי אותו בעוד 10 ימים.

אולי למישהו בפורום יש לוח אם AMD ישן שאפשר לפרק לו את ה backplate? אני חושב שכל לוח של AM2 ומעלה אמור להגיע עם כזה.

אני מוכן לקנות backplate חדש אם מישהו יודע איפה מוכרים דבר כזה...

המון תודה!

פורסם

לא הצלחתי להבין מה בדיוק נשבר לך.....

אתה יכול להעלות תמונות?

פורסם

לא הצלחתי להבין מה בדיוק נשבר לך.....

אתה יכול להעלות תמונות?

גם אני...

פורסם
  • מחבר

כן, כנראה שבלי תמונה זה באמת קצת מסובך להסביר :)

uQdQj.jpg

כל חתיכת המתכת הזו ישבה בחלק האחורי של הלוח אם, ואל הברגים בכל אחת מהפינות (רק שניים נשארו, בצד ימין של התמונה) מתברגת התושבת של

המאוורר (בצד הקידמי של הלוח, זו שעשויה מפלסטיק בד"כ ואליה מהדקים את המאוורר). בצד שמאל של התמונה אתם יכולים לראות שיש חורים ריקים (הברגים פשוט נפלו).

מקווה שזה עוזר להבין?

פורסם

יש לי לוח ישן של AMD,אבל ה-Backplate שלו שונה.

סורי......

פורסם

אפשרות יחידה לפנות ליבואן

לפעמים מפרקים לוח לחלקים

וכך ימכור לך

פורסם
  • מחבר

תודה, אם היבואן ייאש אותי אני אזמין דרך ebay. קטע שמוכרים את זה בנפרד...

אגב - מישהו יכול להמליץ על מאוורר שתומך ב-am3 שלא צריך את התושבת הזו (כלומר כזה שמגיע עם backplate משלו)?

אני יודע על כל מיני מפלצות (כמו ה mugen וכו'), אבל מישהו יודע על מאוורר יותר קומפקטי מהם?

תודה לכולם :)

פורסם

בפורום קירור...

פורסם
  • מחבר

מאה אחוז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים