עבור לתוכן

סוללות נגמרות ב sx20 מהר מידי

Featured Replies

פורסם

טוב, אז את 2 הסוללות המקוריות שקיבלתי עם המצלמה - סוללות של פנסוניק, גמרתי אחרי בערך 1000 תמונות עם ובלי פלאש.

אח"כ לקחתי מטען סוללות מהיר, שאמור להטעין תוך שעתיים סוללות ניקל. והטענתי סוללות ניקל 2700 כתוב עליהן ni-mh 2700 spotline

וגם על המטען כתוב spotline. והם נגמרו לי אחרי 80 תמונות פשוטות ביתיות.

לפני שימוש ראשוני הטענתי את הנטענות במשך שעתיים רק אח"כ הכנסתי, ועכשיו זה כותב להטעין מחדש. הטענתי שוב לעוד שעתיים ושוב נגמרו אחרי 80 תמונות בערך. מה אני לא עושה נכון? אם אני אטעין אותן מעל שעתיים או שעה וחצי המטען עלול להתפוצץ לא?

פורסם
  • מחבר

מה אתה רציני? המטען הזה עלה לי 150 שקל..........אולי להתקשר ל MDK. אולי קיבלתי מטען פגום?

פורסם

מדובר בסוללות ומטען עם שם מותג שקיים רק בישראל.

בנוסף - מטען לא איכותי יכול מאוד לקצר את משך חיי הסוללות ו/או לא להביא אותן לטעינה אופטימלית - במיוחד אמור הדבר על מטענים "מהירים" זולים.

המטען בקישור שהבאתי לך הוא מטען "איטי" אבל נחשב לאיכותי יחסית, בנוסף הסוללות האלו הן בעלות שם וידועות כמעולות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי......

אבל אם במטען הנוכחי אני אטעין יותר משעתיים? מה יכול לקרות?

יכול שזמן טעינה ראשוני צריך להיות 24 שעות? אולי הסוג סוללות שהמטען מגיע איתן הם בעייתיות?

ה sportline הזה, מדובר במשהו ישראלי? אני לא מבין למה ביקשו ממני 150 שקל על מטען שמטעין מהר, וביקשו תוספת כסף ובסוף הוא לא מטעין בכלל..?

פורסם

כנראה סוללות OEM סיניות עם שם מותג ישראלי - בשורה התחתונה נראה שהן לא עובדות בשבילך.

שוב פעם - מניסיון מר שלי ושל אחרים - עדיף שלא להתשמש במטענים מהירים no-name. לציין שטעינה מהירה בכלל לא טובה לסוללות ומטענים זולים עלולים שלא להכיל את מעגלי ההגנה הדרושים למנוע מהסוללות להתחמם יתר על המידה.

לגבי זמן טעינה - אתה יכול לחבר את הסוללות למטען גם לשבוע - ברגע שהן מלאות המטען מתנתק אוטומטית (או כך לפחות אמור להיות), משך הטעינה תלוי בסוללה עצמה ובזרם הטעינה של המטען.

פורסם
  • מחבר

אוקיי...אבל כתוב בהוראות שמשך הזמן הוא שעתיים או שעה וחצי לכל היותר. ושיש סכנה של פיצוץ או נזק גופני.......

וגם אין במטען הזה נורית שנדלקת שהסוללות נטענו עד הסוף, רק נורית שנדלקת מתי שהסוללות בפנים.

אולי אני אנסה להטעין 4 שעות ולראות מה קורה? מעצבן, למה הביאו לי מוצר כ"כ גרוע ב150 שקל? אולי הסוללות שבאות עם המטען גרועות, וכדי לנסות סוללות נטענות של מותג כמו פנסוניק?

פורסם

שלום לך VAZ.

לפי מה שאתה כותב, יש לך לא מטען ( אני כבר לא מדבר על איכותי ),

אלא פצצה של חמס.

אולי במטען אין נורית, אבל אצלי זה מדליק את כל הנוריות.

או שהם יחזירו לך את הכסף של המטען / יחליפו למשהו

נורמאלי, או שפשוט תנתק מגע, ושמע לעצתו של פונגימן

ותקנה משהו נורמאלי, חראם.

דרך אגב, איך המצלמה ?

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

המצלמה עצמה ממש איכותית ועונה לצרכים שלי, קצת כבדה. צילמתי בנתיים רק תמונות ביתיות וכדומה אבל האיכות מצויינת.

וכן המטען.....או הסוללות שנתנו לי עם המצלמה אשכרה תוצרת אל קעידה או חמאס :nixweiss:

אני אבקש שיחליפו לי מטען, אבל מעצבן לנסוע עד לחנות בשביל זה. הרי הם ביקשו תוספת כסף על מטען איכותי וזה מה שהם נותנים בסוף.

ולא יש לי רק נורית אחת אדומה. כשאין סוללות והוא מחובר לחשמל הנורית מהבהבת שאין סוללות. כשהסוללות בטעינה היא נדלקת, אבל אין שום נורית אחרת שמאשרת את גמר הטעינה, התחממות, או פיצוץ של אל גזירה אצלי בחצר :-X

פורסם

נו, דבר איתם, נקווה לטוב.

שמח שבסוף אתה מרוצה.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים