פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים היי, אז אחרי שני סטים ברציפות שקניתי בזול ולאחר מספר חודשים הם נהרסו... החלטתי להשקיע הפעם ולברר לפני הקנייה כדי שלא אתאכזב שוב אז הדרישות - דגם עמיד מאוד, קליטה לטווח של כ3-4 מטרים (המחשב בקצה אחד של החדר והמיטה בצד שני) בעיקר לשימוש של עבודות, אינטרנט ומוזיקה. תקציב נראה לי הגיוני 400 שקל ככה, מוכנה להתגמש אם יש צורך... תודה חברה!!
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים לא ידוע מה ההגדרה שלך ל-"עמיד" אבל זה :http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936סט מדהים. לי יש את שניהם (כשהמקלדת נקנתה בניפרד והיא חוטית) אבל אני איתה כבר המון זמן והכל עובד. בכל מקרה יש לך אחריות של שנה אם אני לא טועה ומדובר בסט בהחלט ברמה גבוהה
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים מחבר תשמע אני לא בחורה צפונית שיכולה לקנות מקלדת כ500 שקל , יש הבדל באיכות בין לזה לבין 2 הדגמים שמצאתי שקיבלו ביקורת טובות בזאפ שעולות 200 שקל פחות מקלדת Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 מקלדת Microsoft Wireless Laser Desktop 3000
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים יקירתי,אני לא יודע אם את "צפונית" או לא אבל רשמת שהתקציב 400 'ככה' ואת מוכנה להתגמש - נתתי לך מקלדת ועכבר שעולים 458 ש"ח, איפה פה הבעיה? פתאום את מורידה את התקציב בחצי לכ-200 ש"ח?בכל מקרה אין הבדל באיכות, שתיהן עשויות מפלסטיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.