עבור לתוכן

מה הקשר בין גודל המסך לכרטיס המסך ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל המסך שלי הוא רק 17 אינץ' אמרו לי שהכרטיס לא ינוצל מה הכוונה ?

פורסם

לשאלה של הכותרת: ככל שהמסך יותר גדול כך הרזולוציה יותר גדולה וצריך יותר כוח עיבוד,זאת אומרת שאם תקנה כרטיס ממש חזק למסך שלך הוא פשוא לא ינצל את כל הכוח שלו כי הרזולוציה במסך שלך נמוכה ולא צריך כוח עיבוד(כרטיס מסך)כ''כ חזק כדי שתוכל להריץ משחקים וכו' על מקס' הגדרות.זאת אומרת שכרטיס חלש יותר יעשה את אותה העבודה כמו כרטיס חזק יותר ממנו ברזולוציות נמוכות(בד''כ נמוכות יותר מ1680*1050)כמו במסך שלך.

פורסם
  • מחבר

לשאלה של הכותרת: ככל שהמסך יותר גדול כך הרזולוציה יותר גדולה וצריך יותר כוח עיבוד,זאת אומרת שאם תקנה כרטיס ממש חזק למסך שלך הוא פשוא לא ינצל את כל הכוח שלו כי הרזולוציה במסך שלך נמוכה ולא צריך כוח עיבוד(כרטיס מסך)כ''כ חזק כדי שתוכל להריץ משחקים וכו' על מקס' הגדרות.זאת אומרת שכרטיס חלש יותר יעשה את אותה העבודה כמו כרטיס חזק יותר ממנו ברזולוציות נמוכות(בד''כ נמוכות יותר מ1680*1050)כמו במסך שלך.

איזה כרטיס יתאים אז למסך של 17 אינץ?

פורסם
  • מחבר

תתן את המפרט של המחשב ותקציב.

המחשב הוא לא לגיימר לכן מעבד חזק אני רוצה כרטיס מסך גם רצוי טוב אבל לא להיסחף.

תקציב לא סגור האמת בין 2-2.5 אלף.

זה תקציב ללא ספק וכ.מסך. יש לי 8600GT שאני רוצה להשאיר .

מה דעתך שווה שדרוג כרטיס באיזור ה300-500 שח למסך 17 אינץ

משהו באיזור 9800GT יד שניה?

פורסם

אם השימוש הוא לא למשחקים אז אני לא רואה סיבה לשדרוג,אלא אם כן יש לך שימושים אחרים כמו תוכנות גראפיקה או סרטי HD שבהם הכרטיס לא מספיק אבל אם לא אז אין מה לשדרג סתם.

פורסם
  • מחבר

אם השימוש הוא לא למשחקים אז אני לא רואה סיבה לשדרוג,אלא אם כן יש לך שימושים אחרים כמו תוכנות גראפיקה או סרטי HD שבהם הכרטיס לא מספיק אבל אם לא אז אין מה לשדרג סתם.

רק משחק אחד יהיה על המחשב והוא פיפא .

אבל המחשב בתכנון ל3-5 שנים .

כמו כן ספק של 350W יחזיק את הI5 760 +פרייזר 7 ואת הכ.מסך 9800GT במקרה שאחליט לשדרג בכל זאת..

פורסם

הכל תלוי באיזה ספק זה בדיוק, תן דגם.

בכל מקרה, אם רק פיפא יהיה אזי הכ.מסך שלך מעל ומעבר, בטח ל-17". בכל מקרה לגבי ה-"תכנון" שלך של 3-5 שנים - תוציא את זה מהראש. גם אם תקנה כ.מסך בכ-1000 ש"ח הוא יהיה גרוע ביותר תוך 3 שנים ושלא נדבר על 5 שנים. פשוט אין דברים כאלה בעולם המחשבים - הזמן שהגדרת משול לנצח.

פורסם
  • מחבר

הכל תלוי באיזה ספק זה בדיוק, תן דגם.

בכל מקרה, אם רק פיפא יהיה אזי הכ.מסך שלך מעל ומעבר, בטח ל-17". בכל מקרה לגבי ה-"תכנון" שלך של 3-5 שנים - תוציא את זה מהראש. גם אם תקנה כ.מסך בכ-1000 ש"ח הוא יהיה גרוע ביותר תוך 3 שנים ושלא נדבר על 5 שנים. פשוט אין דברים כאלה בעולם המחשבים - הזמן שהגדרת משול לנצח.

350W GLN של FPS בן שנה וחצי .

והתכונתי שהמחשב עצמו עם המעבד שאני מתכוון לקנות כרטיס נשדרג יד שניה.

מה דעתך?

פורסם

גם המעבד יהיה זבל בעוד 5 שנים, חבל על הכסף

פורסם
  • מחבר

גם המעבד יהיה זבל בעוד 5 שנים, חבל על הכסף

באמת שאני לא מצליח להבין אותך .

מה נראה לך בקשר לספק כוח האם הוא יחזיק עם 9800GT ?

המעבד עצמו לוקח ראיתי 73 הכרטיס אני מעריך עוד 50 אבל לא יודע איך בדיוק לחשב את זה.

פירסמתי טרד בספקים ומארזים ולא ענו לי על זה ..

פורסם

לא נראה לי שהספק יחזיק,אבל עזוב אין לך סיבה לשדרג.אם אתה משחק רק פיפא אז 8600GT יעשה את העבודה.

וצר לי לאכזב אותך אבל Xtract צודק בקשר ל-5 שנים הקרובות אבל 3 שנים זה עוד סביר.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהספק יחזיק,אבל עזוב אין לך סיבה לשדרג.אם אתה משחק רק פיפא אז 8600GT יעשה את העבודה.

וצר לי לאכזב אותך אבל Xtract צודק בקשר ל-5 שנים הקרובות אבל 3 שנים זה עוד סביר.

ועם 8600 יחזיק?

איך אפשר לדעת כמה יחזיק אין מחשבון או משהו כזה?

פורסם

8600 יחזיק כי צריכת החמל שלו הרבה יותר נמוכה משל 9800 .

אתה יכול לחשב אם תיקח את כל החלקים תחשב כמה חשמל הם צורכים במנוחה ומאמץ אבל עזוב את זה,אם אתה משחק רק פיפא אז 8600 יספיק ולא צריך יותר.

פורסם
  • מחבר

8600 יחזיק כי צריכת החמל שלו הרבה יותר נמוכה משל 9800 .

אתה יכול לחשב אם תיקח את כל החלקים תחשב כמה חשמל הם צורכים במנוחה ומאמץ אבל עזוב את זה,אם אתה משחק רק פיפא אז 8600 יספיק ולא צריך יותר.

המחשב שהלך לי היה לו מעבד E2140 וכמובן עם הכרטיס הזה ועוד 2 ג'יגה זיכרון על מערכת XP .

בפיפא 2010 המחשב היה נתקע לי ולא הייתי יכול לעבוד ברזולוציה מעל 1024 יכול ליהיות בגלל המעבד ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים