עבור לתוכן

יעוץ/שאלה | כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

איך כרטיס המסך GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E ? הוא טוב?? הוא יריץ משחקים חדשים כמו שצריך?

אני שואל כי רציתי כרטיס מסך חזק יותר בשביל המשחקים החדשים (כמו Call Of Duty 7) וגם לא יקר כול כך כי ממלא נשאר לי שנה עד הצבא?

יש לי מחשב כמעט שלוש שנים והכרטיס מסך שלי כרגע : Gigabyte gv-nx86t256hb geforce 8600gt 256mb

מה שעוד רציתי לדעת זה אם עדיף להשקיע כול שנתיים-שלוש על כרטיס מסך טוב של עד 400 שקל מאשר לקנות כרטיס מסך חזק יותר ב600-700 שקל. וגם חשוב לי לדעת בטוח שהוא יעבוד לי במחשב אז אם צריך את המפרט שלי תגידו

תודה לעוזרים :yelclap:

פורסם

זה כרטיס חלש מאד. לא שיפור גדול (אם בכלל) מהכרטיס שיש לך עכשיו.

כדאי שתבדוק איזה ספק כח יש לך במחשב בשביל שיוכלו להמליץ לך על כרטיס בהתאם לתקציב.

פורסם
  • מחבר

זה כרטיס חלש מאד. לא שיפור גדול (אם בכלל) מהכרטיס שיש לך עכשיו.

כדאי שתבדוק איזה ספק כח יש לך במחשב בשביל שיוכלו להמליץ לך על כרטיס בהתאם לתקציב.

המפרט: http://www.cue.co.il/i/cue-4xtpedmg6p.png

ספק : ThermalTake TR2 550W Silent PSU 24pin (W0101)

לבן דוד שלי יש בערך אותו מפרט מחשב ואותו כרטיס מסך רק ששלו מקולקל

פורסם

המעבד שלך קצת חלש אבל כרטיס כמו HD5670 יכול להיות טוב בשבילך, יותר מזה לדעתי פשוט לא ינוצל טוב אלא אם כן תעשה OC.

עכשיו אני רואה שגם HD5750 יכול להיות אופציה אבל העיניין עם המעבד שוב די מגביל.

פורסם
  • מחבר

המעבד שלך קצת חלש אבל כרטיס כמו HD5670 יכול להיות טוב בשבילך, יותר מזה לדעתי פשוט לא ינוצל טוב אלא אם כן תעשה OC.

עכשיו אני רואה שגם HD5750 יכול להיות אופציה אבל העיניין עם המעבד שוב די מגביל.

אתה מדבר על Sapphire ATI Radeon HD5670 512MB GDDR5? חברה טובה ומכורת?[br]פורסם בתאריך: 29.09.2010 בשעה 15:14:21

GTS 450 יתאים פה אם הוא נכנס בתקציב.

לינקים:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8134

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2134

אההה נראה לי שבינתים לא אבל יש סיכוי גדול שאני יחכה כבר ליומלדת שלי עוד חודשים ויקנו לי אבל אם אני יקנה זה יתאים למחשב?

פורסם
  • מחבר

היא אחד היצרניות הכי טובות של ATI.

ומה שהצעתה יעבוד על המחשב שלי?

פורסם
  • מחבר

אם לא היה עובד לא הייתי מציע :)

סבבה ממש תודה אחי :yelclap:

[br]פורסם בתאריך: 29.09.2010 בשעה 16:47:52

יש אפשרות גם להוסיף למחשב שלי עוד זיכרון ?? כרגע יש לי 2GB אפשר להכניס עוד 2GB?
פורסם

תמיד יש אפשרות להוסיף רק תיקח בחשבון שאם יש לך מערכת הפעלה של 32bit יקלט לך רק 3.15-3.5.

בכל מקרה אם אתה רואה שמספיק לך 2GB אז אין צורך להוסיף' בד''כ 2GB מספיק אבל אם יש לך מחיר טוב אז למה לא.

פורסם
  • מחבר

תמיד יש אפשרות להוסיף רק תיקח בחשבון שאם יש לך מערכת הפעלה של 32bit יקלט לך רק 3.15-3.5.

בכל מקרה אם אתה רואה שמספיק לך 2GB אז אין צורך להוסיף' בד''כ 2GB מספיק אבל אם יש לך מחיר טוב אז למה לא.

אז אתה אומר שאני יכול להוסיף גג עוד 1GB למחשב?? זה באמת עוזר למהירות שלו ?

כמה בערך זה יעלה?

פורסם

אתה יכול להוסיף עוד סטיק של 2GB פשוט יקלטו רק 1.5GB ממנו אבל אם כמות הזיכרון שיש לך עכשיו מספיקה לך אין צורך לקנות עוד אחד. זה גם לא ממש יעזור למהירות של המחשב אלא אם כן נשאר לך קצת זיכרון פנוי כשאתה על המחשב ואז הוא יכול להיות קצת איטי אז תצטרך לקנות אבל אם לא אז...לא

פורסם

לא תמיד אפשר להוסיף זיכרון. לפעמים יש צורך להחליף את הזיכרון הקיים.

צריך לבדוק אם יש חריץ פנוי לזיכרון בלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים