עבור לתוכן

המערכת החדשה שלי ! נתקעתי באוברקלוק לא גבוה כל-כך

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז המערכת החדשה שלי היא:

P-4 2.4b 533 mhz

Abit IS7-E 865PE

Kingston HyperX PC3200 cas 2 2 2 5 512mb x 2

Geforce 4 TI 4200 128mb VIVO 250 core 513 mem @ 315 core 645 mem

WD 80GB 7200 RPM 8 mb cach

בעיקרון מה שחדש זה רק הלוח פלוס הזכרונות ולפני זה היה לי לוח של אינטל עם זכרונות SDRAM.

לא משנה, לבעיה:

אז ככה הרכבתי את המחשב, שמתי משחה טרמית של ארקטיק סילוור שלוש, הדלקתי את המחשב התקנתי הכל, ואני רואה שהטמפ' במנוחה היא 42 מעלות, זה קצת גבוה כי בלוח הקודם שלי הייתי ב 32 מעלות במנוחה כשהמעבד שלי עבד ב 1.8 GHZ עם מתח של 1.85 וולט.

אז אחרי כמה בירורים הבנתי ש ABIT מודדים את החום של המעבד מהחלק החם שלו וזה מוסיף בערך 10 מעלות מאשר הלוחות האחרים.

אוקיי, אז לא ממש התייחסתי למעלות והתחלתי באוברקלוק, העלתי בהתחלה ל 2.5 GHZ לראות שהכל יציב, היה בסדר, עבר בדיקה ב 3DMARK 2001 והמשכתי להעלות עוד, העלתי ל 2.6 GHZ והוספתי עוד 0.025 מתח עכשיו המעבד שלי עובד ב 2.6 ומתח של 1.550 וולט, הכל יציב וסבבה אבל אני רוצה להעלות יותר מזה, העלתי ל 2.7 הוספתי מתח לזכרונות, מ 2.6 ל 2.65 ומעבד ל 1.6 וולט, סבבה, יציב העלתי ל 2.88 GHZ, מתח למעבד 1.65 ולזכרונות 2.8 וולט שזה המקסימום מתח לזכרונות, היה יציב.

וכשאני מנסה להעלות למעל 2.88 GHZ המחשב לא יציב, ואני משאר שזה הזכרונות, אבל אני לא יכול לתת להם יותר וולט ואני לא יכול להעביר להם את היחס מ 4:5 ל 3:5 או שהלוח לא מאפשר לי או שאני לא יודע איך לעשות את זה, בבקשה תעזרו לי, ציפיתי להגיע עם המערכת הזאת ל 3.4 GHZ בלי בעיה והשקעתי המון כסף בזכרונות בשביל אוברקלוק טוב ועכשיו הם תוקעים אותי, לא הגיוני, בבקשה חברים תעזרו לי אני ממש מתוסכל :-\

פורסם

לפי הנתונים שהביאת, במידה והם נכונים, הזיכרון שלך לא מנוצל במלואו בבאס של 155 (זאת אומרת שהמעבד עובד ב 2800GHZ), הזיכרון יכול לעבוד בבאס של 200. המסכנה שפשוט המעבד שלך כנראה הגיע לקצה היכולת... או משהו אחר מגביל אותך... :-\.

עוד הערה : אתה בכלל לא צריך לעלות מתח לזיכרון בבאס כזה...

פורסם

הזכרונות עובדים ביחס של 1:1?

אם כן אז לא הם מגבילים אותך

פורסם

As said before, it's probably the CPU since there's nothing else that should limit you, first of all make sure you run the RAM @ 1:1 or 4:3 since 4:3 @ 155 is only 412 mhz for the RAM (which means it's 100 % not limiting you)

. I suggest you give more CPU voltage and see how that goes.

Also, did you lock the PCI/AGP to 33/66?

פורסם

אם הוא לא היה נועל הוא לא היה מצליח לעלות מעל 10 מה"ץ אפילו

פורסם

Not true, 155 doesn't change the PCI/AGP that much, a lot of hardware can endure it, it's mainly ATI cards that can't handle it very well.

פורסם

אז משאירים את הפיסיאיי/אייג'יפי כמה שיותר נמוך

ותוריד את המהירות של הזכרון שלך ל333 ותנסה אז לעשות אוברקלוק

פורסם

"המעבד שלי עבד ב 1.8 GHZ עם מתח של 1.85 וולט."

התבלבלת או שזה באמת? למה הרצת מעבד 2.4 בכזו מהירות? ועם כזה מתח?!

תוסיף עוד מתח למעבד, לא מציתי את הזיכרונות - אתה לא קרוב...

פורסם
  • מחבר

"המעבד שלי עבד ב 1.8 GHZ עם מתח של 1.85 וולט."

התבלבלת או שזה באמת? למה הרצת מעבד 2.4 בכזו מהירות? ועם כזה מתח?!

תוסיף עוד מתח למעבד, לא מציתי את הזיכרונות - אתה לא קרוב...

הלוח שלי היה של אינטל ואי אפשר היה לשנות בו כלום והוא היה מותאם למעבדים שצורכים 1.85 וולט כמו ה 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 ג'יגהרץ וכל המעבדים האלה עובד ב 100 FSB ככשה ש 100 כפול המכפלה של ה 2.4 שהיא 18 זה יוצא 1800 מגה הרץ ומתח של 1.85 כי הלוח לא בר שינויים אז ככה זה רץ לי לחודשיים.

1) עכשיו בקשר לבעייה העכשיווית, הזכרונות נמצאים ב 4:5 כרגע, ובתזמונים של 2225.

פעם אחרונה שניסיתי להשים על 1:1 המחשב לא עלה והייתי צריך לאפס ביוס, אני ינסה שוב עכשיו ויגיד תוצאות.

2) האפשרויות היחידות שיש לי לשינוי היחס בין המעבד לזכרונות הם 4:5, 1:1 ו BY SPD, למה צריך את 4:5 ?? מה נותן שהזכרונות עובדים במהירות גבוהה יותר מהבאס? לפי דעתי 3:5 זאת האפשרות ההכי טובה, רק חבל שאין לי אותה, מישהו מוכן להסביר לי למה זה שיש לי רק שלוש אפשרויות?

3) ברור לי שהמעבד הזה מסוגל להרבה כי אנשים הגיעו איתו ל 3.4 עם קירור מקורי.

פורסם
  • מחבר

וואלה !

1:1 זה כמו שרציתי שזה יהיה.

עכשיו למה המחשב שלי לא יציב ב 2.9 ג'יגהרץ ?? נתתי אפילו 1.85 וולט למעבד ועדיין זה לא יציב, מה זה יכול להיות?

יכול להיות שזה בגלל שהמעבד שלי עבד חודשיים במתח של 1.85 וולט וזה פגם אותו?? מה המתח הוא המתח המקסימלי שניתן לתת למעבד בלי לסכן אותו?

פורסם
  • מחבר

חברים אני כל-כך מיואש, המחשב לא יציב גם ב 2.8 ג'יגהרץ, המחשב לא עובד יציב ופעולות שונות גורמות לריסטרטים :'( מה גורם לבעיה??

יכול להיות שזה בגלל שהמעבד שלי עבד חודשיים במתח של 1.85 וולט וזה פגם אותו??

מה המתח הוא המתח המקסימלי שניתן לתת למעבד בלי לסכן אותו?

חברים אני ממש נואש בבקשה תעזרו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים