עבור לתוכן

המחשב שלי נכבה כל כמה זמן ...

Featured Replies

פורסם

שלום ,

יש ברשותי מחשב שמפרטו:

2 גיגה ראם

500 גיגה ארד דיסק

E6550 מעבד של אינטל 2.33GH

מערכת הפעלה 32 סיביות .

ווינדוס 7 וולטימט

עכשיו הוא נכבה לי כל כמה זמן או יכול להיכבות כמה בפרקי זמן קצרים מאוד ואין לי מושג מה קורה , מכוון שהורדתי את האפשרות שיהיו מסכים כחולים עוד שהמחשב היה טוב אז אני עוד יכול לעבוד עם המחשב אם אני ישנה עכשיו את האפשרות היו לי כל הזמן מסכים כחולים .

קצת רקע: בעבר לפני 5 חודשים קרה לי בעיה שהיו לי מסכים כחולים ולא יכלתי להיכנס למחשב בכלל גם דרך SAFE MODE לא היה אפשר וזה נבע מניקוי שעשיתי למחשב בפנים מאבק , ולאחר מכן לא היה ברירה אלה להביא אותו לטכנאי ששילמנו לו 150 ש"ח והוא לא אמר את הבעיה אלה אמר שהוא ניקה כמה דברים במילים אחרות התחמק .

עכשיו אני לא רוצה להוציא מההורים שלי 150 שח חבל זה בזבוז כסף , אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא את הבעיה למה אי אפשר לעבוד עם המחשב הוא לא מפסיק להיכבות ...

תודה רבה וחג שמח .

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקה דרך הביוס גיליתי שחום המעבד הוא 76 והחום של MOTHERBOARD 38 , מה עושים ?

המעלות כמובן בצלזיוס.

פורסם

מועבר לפורום תמיכה תכנית

תקרא את faq

פורסם
  • מחבר

תשמע אני נכנסתי ויש מיליון רששימות של מעבדים עם טמפרטורות אני לא מוצא את עצמי הסתבכתי xD

תראה אני ראיתי אצלי 76 מעלות שאמר לי טכנאי שב 80 זה קורס , ועכשיו אני פתחתי תוך כדי שהמחשב פועל עם הטמפרטורה בביוס ושמתי איוורור עם פאן על המאוורר והעליתי את RPM קצב הסיבובים לדקה מ 1230 ל 2200 שזה משמעותי וזה הוריד איזה 4 מעלות ל 72 , לא משהו רציני, אבל שבדקתי לאחר כמה ימים פתאום לבד ללא פאן היה למאורר 1230 RPM אין לי מושג איך זה הגיע לזה ללא פאן והטמפרטורות היא 58 שזה הבדל משמעותי , איך זה קרה? וגם למה עדיין נופל לי המחשב ? וואלה אני חייב עזרה באמת תודה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים