פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים יש לי מעבד חזק,כרטיס מסך תומך HD (נווידיה 8600) וכשאני מוריד סרטים על HD התמונה "נתקעת" לאלפית שנייה כל כמה שניות,אי אפשר לראות סרטים ככה,יש למישהו מושג מה צריך לעשות? תודה יוסי. POD אתה פה????
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים יש לי מעבד חזק,כרטיס מסך תומך HD (נווידיה 8600) וכשאני מוריד סרטים על HD התמונה "נתקעת" לאלפית שנייה כל כמה שניות,אי אפשר לראות סרטים ככה,יש למישהו מושג מה צריך לעשות? תודה יוסי. POD אתה פה???? איזה מערכת הפעלה מותקנת ?עם איזה נגן ? איזה מקודדים התקנת ? האם כיוונת הגדרות בנגן ? האם המעבד מגיע ל 100% כשאתה מנגן את הסרט ? האם הסרט עובד יותר מהר כשהוא במסך קטן ולא מסך מלא FULL SCREEN ?
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים מחבר איזה מערכת הפעלה מותקנת ?עם איזה נגן ? איזה מקודדים התקנת ? האם כיוונת הגדרות בנגן ? האם המעבד מגיע ל 100% כשאתה מנגן את הסרט ? האם הסרט עובד יותר מהר כשהוא במסך קטן ולא מסך מלא FULL SCREEN ?מערכת הפעלה : WINDOWS 7 נגן: BS PLAYER PRO עם כל המקודדים החדשים.אני לא יודע אם המעבד מגיע ל 100 אחוזים,ואין לי שמץ איך לדעת אם אכן הוא כן.וגם הנגן אני לא יודע מה צריך לכוון בו,אשמח לעזרה,תודה!
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים מחבר תנסה לצפות בנגן VLC ותגיד עם זה פתר את הבעיה ? ניסיתי לצפות בכמה נגנים וזה לא הועיל.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים VLC פועל שונה מנגנים אחרים אני לא סתם שואל תבדוק שנוכל לשלול או לגלות בעיה מסוימת
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים מחבר יכול להיות בעיה של קודקיםעדכנתי אותם לפני כמה חודשים,אני לא מאמין שזאת הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.