עבור לתוכן

הלך השלט של המגבר :(

Featured Replies

פורסם

בצער רב וביגון קודר הלך לי השלט של המגבר מדגם eltax avr-250.

שמעו, נראה לי בחיים לא הייתי מדוכא ככה, לאבד שלט של מגבר זה משהו קשה מאוד, במיוחד שהכפתור המסתובב שלו של הווליום, רק מגביר ולא מנמיך (אלא אם משחקים בזה דקות ארוכות).

חפרתי אולי 5 שעות בגוגל לנסות למצוא את הקוד של המגבר הזה כדי שאוכל לפחות להתאים לו שלט אחר, אבל שום דבר! מצאתי בחו"ל שלטים חלופיים אבל ב-50 יורו ובלי משלוח לארץ.

אני מתחנן, אם למישהו יש ב-מ-ק-ר-ה מגבר כזה עם שלט שעובד, בבקשה שיגיד לי, אפשר לעשות התאמה בין שלטים עם שלט אוניברסלי.

אם יש אפשרות להתאים למגבר הזה שלט אוניברסלי, ללא השלט המקורי, וללא הקוד..בבקשה תגידו לי איך ואיזה שלטים תומכים בזה.

אם יש לכם כל פתרון יצירתי אחר- אנא מכם שתפו אותי.

תודה, חג שמח..

:bash:[br]פורסם בתאריך: 27.09.2010 בשעה 23:17:46

eltax1.jpg
פורסם
  • מחבר

גם לזה הגעתי, אבל לא נראה לי יעזור זה ל-DVD, השלט מאוד דומה רק שיש לו עוד כפתורים של ה-DVD..

תודה בכל מקרה :yelclap:

פורסם

תשאל את המוכר אם יש לו מושג אם זה יעבוד עם הרסיבר הנ"ל, לך תדע...

עריכה: אופס ראיתי שהוא רשם שהוא לא יענה על שאלות כאלה מאוחר מידי. :-[

תגיד מה קרה בדיוק לשלט?

מתוך ויקיפדיה:

"Most remote controls for electronic appliances use a near infrared diode to emit a beam of light that reaches the device. A 940 nm wavelength LED is typical. This infrared light is invisible to the human eye, but picked up by sensors on the receiving device. Video cameras

see the diode as if it produces visible purple light."

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=940+nm+LED&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3286.c0.m14

בקשר לפרוטוקול, אולי תשאל את החברה דרך האתר?

אני לא מומחה לאלקטרוניקה רק מנסה לעזור. :xyxthumbs:

פורסם

תנסה לשלוח אותו לתיקון? באיזה צורה הוא "הלך"?

פורסם
  • מחבר

תשאל את המוכר אם יש לו מושג אם זה יעבוד עם הרסיבר הנ"ל, לך תדע...

עריכה: אופס ראיתי שהוא רשם שהוא לא יענה על שאלות כאלה מאוחר מידי. :-[

תגיד מה קרה בדיוק לשלט?

מתוך ויקיפדיה:

"Most remote controls for electronic appliances use a near infrared diode to emit a beam of light that reaches the device. A 940 nm wavelength LED is typical. This infrared light is invisible to the human eye, but picked up by sensors on the receiving device. Video cameras

see the diode as if it produces visible purple light."

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=940+nm+LED&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3286.c0.m14

בקשר לפרוטוקול, אולי תשאל את החברה דרך האתר?

אני לא מומחה לאלקטרוניקה רק מנסה לעזור. :xyxthumbs:

מה שקרה זה שהגעתי הביתה וראיתי את השלט על הרצפה מפורק, לא שבור או משהו אבל פשוט 2 הפלסטיקים הופרדו אחד מהשני. אחח האחיות הקטנותתתת!

חשבתי גם על העינית כי היא באמת קצת רופפת וההלחמה לא דבוקה ללוח עצמו. ניסיתי ידנית להצמיד את זה ולנסות לתפעל אותו אבל זה לא הלך. לדעתי או שהעינית הלכה, או שהשלט עשה כמו ריסטארט לקוד שלו וכאילו הוא לא מותאם לשום מכשיר (קרה לי עם שלט של הוט שאיבד את הזיכרון שלו לממיר והייתי צריך את הקוד של הממיר כדי להחזיר אותו לעבוד).

אנסה ליצור קשר עם החברה, למרות שנראה לי שאין סיכוי לקבל מענה כלשהו מהבלאי הזה.

תודה גבר.[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 01:19:44

חברים, המון תודה..

פתחתי אותו והתחלתי להתעסק בו, במיוחד באיזור העינית הרופפת..כאשר "קיפלתי" אותה, בצורה כזו שהיא שההלחמה מהודקת היטב ללוח, השלט עובד!

אבל אי אפשר לסגור אותו ככה וגם אי אפשר להשאיר אותו ככה..

אלך למישהו שילחים לי אותה כמו שצריך

המון תודה, אני מנסה לעכל שהוא חזר לעבוד דמעות של אושר בעיניי. :yelclap: ;D :D

פורסם

תהיה בריא :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים