עבור לתוכן

ביקורת - ASUS U35JC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שהצלחתי למכור את ה VOSTRO 3300 (כבר כתבתי מספר פעמים עד כמה הדגם הזה גרוע , חום בלתי נסבל, מסך גרוע ביותר, מקלדת שוקעת ולא אחידה וסוללה שלא מחזיקה יותר משעה וחצי...) התחלתי לחפש אלטרנטיבה ראויה שתעמוד בקטגוריות הבאות:

1. מעבד I5

2. כרטיס מסך נפרד + תמיכה ב OPTIMUS (טכנולוגיה המאפשרת לחסוך חום וחשמל ע"י שימוש נבון בכרטיס החיצוני).

3. דיסק קשיח גדול.

4. מסך סביר (אין לי יותר מדי ציפיות ממסכים של ניידים אבל נצרבתי חזק מהמסך של הדל).

5. מקלדת איכותית (חשוב לי מאוד).

6. חום חום חום - פיזור חום סביר (ברור לי שנייד כזה מתחמם אבל ב 3300 זה היה פשוט בלתי נסבל).

7. שקט (מאוורר שקט).

8. מסך 13"

9. כל החיבורים.

10. סוללה חזקה - שתחזיק לפחות 5 שעות.

11. משקל פחות מ 2 ק"ג

12. הרכבה איכותית ולא פלסטיק זול כמו שהיה לי בדל .

היו לי מעט מאוד מתמודדים :

1. SAMSUNG Q330

2. ASUS U30JC ו ASUS U35JC

לאחר השוואה וקריאה של יותר מ 250 דפים בפורמים שונים ברשת (לזהות מחלות - מומלץ בחום לכל מי שמחפש , אם הייתי קורא בדל למשל הייתי מגלה עד כמה ה 3300 גרוע)

הגעתי למסקנה כי ה ASUS U35JC נותן לי את המענה הטוב ביותר. אני חושב שבסה"כ גם הסמסונג מוצלח

רבל לאסוס יש מספר יתרונות בניהול חכם יותר של צריכת החשמל.

בשבועיים הקרובים אני אתן לכם פידבק על הנייד.

אני רכשתי את הנייד בצבע שחור בעל תצורה של

I5-450M

מאיץ 310 NVIDIA

זכרון 4GB

DISK 500GB

הנייד שוקל כ 1.85 ק"ג, נראה נהדר (דק כמו מקבוק או 3810T של אייסר למי שמכיר)

משטח המגע של העכבר שלו - מעולה אולי הכי קרוב למקבוק ממה שראיתי עד היום

מקלדת CHIKLET כמו של מקבוק, ממליץ בחום לבחור בסוג הזה

לאחר בדיקה של יום:

המחשב חמים ברמה סבירה - אפשר להשתמש בו בכיף בלי לקבל כוויה.

המסך - אחד הטובים בקטגוריה (נחות ביחס למקבוק אבל מעולה ביחד לדגמים של HP/DELL או ACER)

כבר אמרתי שהמשטח עכבר מעולה :-)

רמקולים סבירים מאוד...

המחשב כמובן מהיר ....אם מישהו יצרה אני יכול לפרסם תוצאות אבל יש כמו זבל ברשת...

זהו בגדול אם יש למישהו שאלות אני אשמח לענות ....אגב יש ברשותי גם ACER TIMELINE 1830T (מומלץ בחום למי שמחפש ניידות בלי להתפשר על ביצועים)

תהנו.

פורסם

אתה מוזמן לקרוא את חוות הדעת שלי על הQ330 ...דרך אגב גם לו יש את האופטימוס....ומעבד דגם 520 קצת יותר חזק.

פורסם
  • מחבר

אתה מוזמן לקרוא את חוות הדעת שלי על הQ330 ...דרך אגב גם לו יש את האופטימוס....ומעבד דגם 520 קצת יותר חזק.

ההבדל בינהם קטן מאוד - אבל ה 520 מתחמם יותר...ה 330 כבד יותר כי יש לו צורב וסוללה חלשה יותר....

בגלל זה בחרתי ב U35JC , אין ספק ש 2 הדגמים מוצלחים מאוד.

תתחדש :-)

פורסם

חח טוב אין טעם ל"למי יש גדול יותר" , אני מסכים איתך ששתיהם מחשבים מצויינים באותה קטגורייה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חח טוב אין טעם ל"למי יש גדול יותר" , אני מסכים איתך ששתיהם מחשבים מצויינים באותה קטגורייה. :xyxthumbs:

סוד קטן : פשוט לקחתי את מה שהיה במלאי ..... :hi: כי ממה שקראתי הדגמים האלה באמת קיבלו רק פידבקים טובים.....

פורסם

תוכל להגיב קצת על איכות הבנייה של המחשב?

האם נראה יציב? האם יש חלקים רופפים? מרווח גדול מדי בין חלקים שונים? האם המקלדת מתעקמת כאשר לוחצים על אחד המקשים חזק מדי (כמובן, פעולה שלא קיימת בזמן הקלדה נורמלית).

התעניינתי מאוד במחשב הזה, ובסוף ירדתי מזה בגלל ביקורות לא משהו באינטרנט.

תודה!

פורסם
  • מחבר

תוכל להגיב קצת על איכות הבנייה של המחשב?

האם נראה יציב? האם יש חלקים רופפים? מרווח גדול מדי בין חלקים שונים? האם המקלדת מתעקמת כאשר לוחצים על אחד המקשים חזק מדי (כמובן, פעולה שלא קיימת בזמן הקלדה נורמלית).

התעניינתי מאוד במחשב הזה, ובסוף ירדתי מזה בגלל ביקורות לא משהו באינטרנט.

תודה!

נראה לי שאתה מתבלבל עם דגם אחר של אסוס (לפי השאלה על המקלדת וחלקים רופפים ? אגב הנייד הזה קיבל ביקורות מעולות - המדד הכי טוב תכנס לפורמים של תקלות ותראה על מה אנשים מתלוננים....פה התלוננו על שטויות כמו רשרושים בשקט מוחלט וכו'... )

המקלדת היא CHIKLET כלומר הלחצנים מופרדים כאשר מופעל לחץ חזק מאוד - רואים שקיעה קלה של המקלדת אבל זה סביר ביחד לניידים אחרים

(זה עדיין לא מקבוק אבל הכי קרוב שיש)...

לגבי איכות בניה - לדעתי היא טובה מאוד, לא ראיתי חלקים שמועדים לפורענות, יש אפילו ציפוי נגד שריטות (הלוואי והיה לי כזה במקבוק...)

הם בחרו בפלסטיקים קשיחים, המסך עטוף באלומיניום , נראה לי באמת בסדר ביחד לניידים של טושיבה,דל ו HP.

במכלול של המפרט, הנדסת אנוש, זמן סוללה וניידות - המחשב הזה מעולה (אגב תבדוק גם סאמסונג Q330 שהוא מאוד דומה ל ASUS).

פורסם
  • מחבר

עברו כבר מספר ימים. נכון לרגע זה עוד לא ראיתי בעיה בנייד:

זמן סוללה כ 8 שעות בעומס חביב ( גלישה, קצת מוסיקה והכל ברשת אלחוטית)

לא ראיתי בעיות חום בעומס כבד, איכות המסך עד עכשיו מפתיעה לטובה....( מה שמעניין שיחסית למסך מבריק הוא לא מחזיר יותר מדי REFLECTION כמו בדגמים קודמים שהיו לי...)

המקלדת פשוט מפנקת - לא משנה מה אתם רוכשים תקחו CHIKLET (למי שיש מקבוק פרו - כמעט אותה חוויה).

החלפתי את הדיסק הקשיח ל 7200 שהיה לי בבית, אני מחכה קצת שהמחירים של MOMENTUS XT ירדו ואז נשדרג....אגב WD טוענים שצריכת החשמל זהה לדיסק של 5400.... אני לא הבחנתי בירידה בזמן הסוללה.

עוד דבר חביב - ניהול האנרגיה של הנייד מאוד חביב (אין ספק שאסוס מנסים להוביל פה בתחום).

זהו בינתיים - יש למישהו שאלות ?

פורסם

לי זה נראה שאתה קוטל את הדל בצורה לא רצינית.

כבר ראיתי את האסוס הזה, מי שמרגיש זול ופלסטיק הוא האסוס אם כבר.

לי יש את הווסטרו, המקלדת שלו מצוינת, זה לא מקלדת מהסוג של האפל למינהם, אבל היא טובה מאוד.

לא הבנתי מזאת אומרת מקלדת שוקעת, אתה מקליד על המקלדת או חושב שזה פסנתר?

והמסך, פשוט נהדר, לא יודע מה צורב לך בדיוק, המסך הוא אחד הטובים שראיתי.

סתם לדרך אגב, כשיתקלקל לך האסוס הנהדר עוד שנתיים , שנתיים וחצי ותרוץ לחפש מחשב חדש, אני אהנה מ5 שנות אחריות שלי לכל אורך התואר

בלי להוציא 5 אלפים שקל נוספים שאין סיכוי שאמצא.

אם תקרא נושאים קודמים תראה שרשמתי המון על הבעית חום של הדל זה לא שאני מנסה לפאר אותו, הוא מחשב די טוב שסובל מבעיית חום

כי בשאר התחומים מי שלוקח אותו מוכן לזה שאין יציאה דיגיטלית ובשבילו זמן הסוללה מספיק כמוני.

ובעיית החום קשורה המון בגלל המפרט שלו, אתה לקחת דיסק קשיח במהירות 5400.

הדיסק קשיח בדל פולט המון חום, אם הוא היה במהירות של 5400 הוא היה קריר בהרבה.

פורסם
  • מחבר

לי זה נראה שאתה קוטל את הדל בצורה לא רצינית.

כבר ראיתי את האסוס הזה, מי שמרגיש זול ופלסטיק הוא האסוס אם כבר.

לי יש את הווסטרו, המקלדת שלו מצוינת, זה לא מקלדת מהסוג של האפל למינהם, אבל היא טובה מאוד.

לא הבנתי מזאת אומרת מקלדת שוקעת, אתה מקליד על המקלדת או חושב שזה פסנתר?

והמסך, פשוט נהדר, לא יודע מה צורב לך בדיוק, המסך הוא אחד הטובים שראיתי.

סתם לדרך אגב, כשיתקלקל לך האסוס הנהדר עוד שנתיים , שנתיים וחצי ותרוץ לחפש מחשב חדש, אני אהנה מ5 שנות אחריות שלי לכל אורך התואר

בלי להוציא 5 אלפים שקל נוספים שאין סיכוי שאמצא.

אם תקרא נושאים קודמים תראה שרשמתי המון על הבעית חום של הדל זה לא שאני מנסה לפאר אותו, הוא מחשב די טוב שסובל מבעיית חום

כי בשאר התחומים מי שלוקח אותו מוכן לזה שאין יציאה דיגיטלית ובשבילו זמן הסוללה מספיק כמוני.

ובעיית החום קשורה המון בגלל המפרט שלו, אתה לקחת דיסק קשיח במהירות 5400.

הדיסק קשיח בדל פולט המון חום, אם הוא היה במהירות של 5400 הוא היה קריר בהרבה.

אם יש לך 3300 תלחץ קצת חזק במרכז ואופס תגלה שכל המקלדת שלך שוקעת - זה מאוד לא נוח למי שמקליד הקלדה עיוורת ומהירה....לגבי אחריות של 5 שנים כנראה שזה הדבר הכי טוב בנייד...(אם אתה הולך להחזיק אותו 5 שנים ....)

מקווה שלקחת סוללה של 8 תאים כי ה 4 לא מחזיקה יותר מדי (אבל אז אתה מגלה שהמחשב שוקל כבר 2.2 ק"ג ואופס...זה כבר לא כזה נחמד)

ולגבי המסך - לא צריך להיות מומחה גדול תסתכל על ניידים אחרים עם מסך מאט כמו של לנובו ואפל (מקבוק פרו אפשר להזמין עם מאט) ותבין עד כמה הוא גרוע.

יש לו יחס מאוד נמוך של גוונים + בעיה בזוויות צפיה.

לגבי הדל - אני עבדתי איתו ב SSD שלא מתחמם בכלל וזה לא עזר יותר מדי , יש שם פשוט בעיה בתעלות קירור - אגב שים לב שבאסוס החלפתי ל - 7200 ....והוא עדיין 'קריר' יחסית...

פורסם

זאת הביקורת שלי שפירסמתי ב J & R

The Asus U35JC is my first laptop that i'm using on a regular basis. Since im moving to UNI i thought that i might just own a pc that i can carry with me to classes and use between classes.

It proves perfect for my demands which were:

light

quick and smooth interface

comfortable keyboard

affordable

Other than the touchpad driver that doesnt include the right click function i cant say anything bad about it so far. i have had it for the last 2 days.

Let me make clear that this is my first laptop ever so i cant really compare it to anything else. Nontheless, i feel comfortable enough to say that you should buy this laptop.

It offers great value for the money invested.

Wishes you the best of luck,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים