עבור לתוכן

מקש דביק בשלט XBOX 360 אלחוטי למחשב

Featured Replies

פורסם

קניתי לא מזמן שלט אלחוטי נוסף למחשב ולפני יומיים שמתי לב פתאום שלחצן ה- LB נהיה דביק משהו והלחיצה עליו לא מורגשת מספיק ביחס ל- RB וללחצנים הדומים בשלט הראשון שלי (גם לא שומעים ממש את ה"תיק" הזה של הלחיצה).

האם יש טעם לשלוח את השלט הזה לתיקון אצל מיקרוסופט במסגרת האחריות?

פורסם

אתה תחליט בעצמך אם זה שווה את זה.. כלומר אם הטרחה שבניצול האחריות היא הולמת ביחס לבעיה שבמוצר.

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא ממש יודע מה לעשות. יכול להיות שאוכל לתקן את זה בעצמי אך ברגע שאפתח את השלט, תלך גם האחריות (בורג מתחת למדבקת האחריות- כמה מחוכם :-\) ואם תהיה לי בעיה יותר רצינית בעתיד לא אוכל להשתמש באחריות.

פורסם

זהו שאני לא ממש יודע מה לעשות. יכול להיות שאוכל לתקן את זה בעצמי אך ברגע שאפתח את השלט, תלך גם האחריות (בורג מתחת למדבקת האחריות- כמה מחוכם :-\) ואם תהיה לי בעיה יותר רצינית בעתיד לא אוכל להשתמש באחריות.

יש תרסיס מיוחד שפועל בלחץ עם צינורית שניקרא TUENER CLEANER

עולה 20 שקל ואפשר להשיגו בחנויות לאביזרי אלקטרוניקה וחשמל.

לי זה עזר עם שלט של מזגן ,שבו אחד הכפתורים לא הגיב טוב.

שווה לנסות מפני שהוא לא משאיר סימנים.

פורסם

חבל לתקן בעצמך ולאבד אחריות, לכן לדעתי זו לא אופציה.. האופציות הן לממש אחריות או לשכוח מהבעיה (להמשיך לסבול).

לדעתי תממש אחריות, קנית ומגיע לך מוצר תקין.

פורסם

חבל לתקן בעצמך ולאבד אחריות, לכן לדעתי זו לא אופציה.. האופציות הן לממש אחריות או לשכוח מהבעיה (להמשיך לסבול).

לדעתי תממש אחריות, קנית ומגיע לך מוצר תקין.

השימוש בתרסיס לא פוגע באחריות,כל עוד לא פותחים את השלט.

זה זול,עוזר לעיתים קרובות ולא משאיר זכר היות ומדובר בחומר מתנדף לחלוטין.

פורסם

פניתי לפותח הת'רד ולא אליך, לא התייחסתי אל הפיתרון שאתה הצעת.

פורסם

התרסיס עזר?

פורסם

יש לך אחריות -תממש אותה

אני מעריך שיתנו לך חדש במקום

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי, רק רציתי לעדכן ששלחתי את השלט לתיקון וקיבלתי חזרה "כביכול" שלט חדש בקופסא אך למעשה זה אותו שלט עם אותו לחצן בעייתי.

אחריות IN MY A**. :-\

פורסם

תגיד להם שעם לא יתקנו אתה תישלח מכתב למיקרוסופט ארצות הברית ליתלונן על השרות הגרוע

חלק מהחברות בארץ פוחדות מזה

פורסם

היי, רק רציתי לעדכן ששלחתי את השלט לתיקון וקיבלתי חזרה "כביכול" שלט חדש בקופסא אך למעשה זה אותו שלט עם אותו לחצן בעייתי.

אחריות IN MY A**. :-\

תגיד להם שעם לא יתקנו אתה תישלח מכתב למיקרוסופט ארצות הברית ליתלונן על השרות הגרוע

חלק מהחברות בארץ פוחדות מזה

לפני שמתחילים לנהל מלחמת עולם מולם,

כדי לנסות את התרסיס שהזכרתי מקודם.

עלותו נמוכה וגם אם הוא לא יעזור במקרה הזה ,

אז הוא יעזור במקרים של שלטים אחרים שיעשו בעיות עם הזמן ,

כמו שלטים של מזגן TV וכיוצא באלו ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים