פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים לחבר שלי יש אייסיקיו ואני לא מצליח לשלוח לו קבצים...אחרי שאני שולח..הוא מאשר את השליחה הסטטוס נשאר ב-Listeningעד שמופיעה הודעה "cant Establish connection"אין לו רשת...מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה?עשיתי חיפוש אבל כל הבעיות עוסקות במקרים שיש רשת..ואין לו..
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים תנסה בכל שאת לעשות את אותו פיתרון (לומר לו שאתה משתמש בפיירוול יכול להיות שזה באמת המצב)
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים תלחץicqpreferencesconnectionsserverושם תסמןusing firewallnot using proxykeep connection alive
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים אם אין לו רשת, בכל מקרה תגיד לו שינסה לבטל פיירוול אם קיים בשביל לראות אם הוא הבעייה. אם רואים שהפיירוול הוא באמת הבעייה, צריך להגדיר בהגדרות של הפיירוול שיאפשר את הכל. כמו כן, באמת החבר הוא זה שצריך להגדיר את האייסיקיו שלו כמו שצויין למעלה, או פה:
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים אאממ... לי הוא לא מקבל קבצים ופשוט נתקע! ;Dכל פעם ששולחים לי קבצים הוא פשוט תוקע את האיי סיקיו!!יש לי מחשב כאילו סבבה דיי חדש ואני לא יודע מה הבעיה... :\HELP!
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים לחברה שלי גם יש פייר וול ועשינו את מה שאמרת ועדיין היא לא יכולה לקבל קבציםמה אמורים לעשות במקרה כזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.