עבור לתוכן

האם DUAL CHANNEL DDR יעבוד לי בצורה הבאה ?

Featured Replies

פורסם

הכוונה היא להשתמש בשני סטיקים של זיכרון שהם של אותו יצרן (CORSAIR), אותה מהירות 400Mhz ואותם תיזמונים... אך הנפח שונה. סטיק אחד הוא של 512Mb והשני רק 256Mb

האם ה dual channel DDR יעבוד בצורה הזאת או שחייבים ששני הסטיקים יהיו גם באותו הנפח ?

פורסם

יש לי חבר שככה הוא עשה אצלו וזה עובד לו עד כמה שאני יודע

פורסם

בלוחות אנפורס זה עובד, כנראה גם שזה יעבוד על לוח מבוסס SiS655 אבל לא בלוח מבוסס על צ'יפסט של אינטל (865/875).

פורסם
  • מחבר

בלוחות אנפורס זה עובד, כנראה גם שזה יעבוד על לוח מבוסס SiS655 אבל לא בלוח מבוסס על צ'יפסט של אינטל (865/875).

בעעעעע

זה בטוח העניין הזה ? יש לי לוח מבוסס אינטל 865.... :(

עריכה : במקום לנחש לקחתי סטיק זיכרון לבדיקה... אם יעבוד אז סבבה ואם לא אז אני אחפש כבר פתרון אחר

פורסם

ותעדכן אותנו...

פורסם
  • מחבר

ותעדכן אותנו...

בשמחה...

פורסם
  • מחבר

לצערי צדקת

המחשב רואה 512+256Mb אבל זה עובד כ single channel ddr.

בעעע...

פורסם

לצערי צדקת

המחשב רואה 512+256Mb אבל זה עובד כ single channel ddr.

בעעע...

תגיד איפה אני בודק אם הזכרון שלי עובד בדואל או סינגל?

(בבקשה לענות על שאלה ולא לשאול שאלות...)

תודה

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב CPU-Z

אפליקציה פשוטה וטובה...

פורסם

קודם כל, זה אמור להיות כתוב במסך הבוט

אם אתה לא רואה שכתוב, כל תוכנה לניטור רוחב הפס שלה זיכרון שלך (כמו סנדרה) תוכל להגיד לך אם המחשב עובד בדואל

פורסם
  • מחבר

קודם כל, זה אמור להיות כתוב במסך הבוט

אם אתה לא רואה שכתוב, כל תוכנה לניטור רוחב הפס שלה זיכרון שלך (כמו סנדרה) תוכל להגיד לך אם המחשב עובד בדואל

לא בהכרח

יש לי Shuttle XPC SB61G2 מבוסס אינטל 865 ואין הודעה במסך של ה-POST (זה המונח הנכון) לגבי אופן הפעולה של הזיכרון ולכן צריכים תוכנה כמו CPU-Z.

פורסם

כתבתי "אמור להיות", משמע שאני יודע שלא כתוב בכל מסך POST (צודק בקשר למונח הנכון :))

חוץ מזה, ציינתי לו שם של תוכנה לניטור חומרה שתעשה את העבודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים