עבור לתוכן

שאלה לגבי פורמט אודיו AAC

Featured Replies

פורסם
אוקיי אז אייס מה שאתה בעצם אומר זה בדיוק המסקנה שאליה הגענו.

כן - וגם רשמתי את זה :

כמו שכבר אמרו....

8)

בכל מקרה המטרה היתה להסביר קצת יותר לעומק את העניין ואת התאורייה שמאחוריו , הרבה מאוד מתבלבלים בקטע הזה ועשיתי זאת תוך תוך כדי הידיעה - שציבור רחב של קוראים מתענינים בשאלה ובנושא וקוראים את התרד ולא רק מי שפתח אותו ;)

בכל מקרה תהנה מהIPOD ואם יש לך רשמים חדשים עליו , על התוכנות מסביבו וגם על הAAC אחרי שתשחק איתו קצת - תמיד נשמח לשמוע..

פורסם

אני חושב שזה יעניין חלק מהקוראים בת'רד:

השוואה בין ogg וביןmp3 ובין aac

המנצח? הogg, הAAC שני, והMP3 הזקן אחרון....

פורסם
  • מחבר

אייס אני מפנה אותך לת'ראד אחר שפורום הזה שעוסק בנושא האייפוד (תסתכל כמה שורות למטה בפורום), רשמתי שם הרבה מאוד רשמים שלי (טובים ורעים כאחד) על האייפוד.

אם יש לך שאלות אתה מוזמן ליצור איתי קשר.

בקשר להשוואה, היא ממש לא משקפת שום דבר לגבי הפורמטים הללו. אני ממליץ לקרוא את התגובות למאמר הזה. כמה מהתגובות שם מכילות יותר אינפורמציה מהמאמר עצמו, ונכתבו על ידי מקצוענים בתחום.

נראה, שכותב המאמר עצמו לא ממש מבין באודיו כפי שחלק מקוראיו מבינים בתחום.

פורסם

למעשה כבר קראתי את התרד הזה לפני שהגבתי כאן ;) ובגלל זה רשמתי מה שרשמתי , סה"כ אני עוד מצפה ממך לכתוב לנו דברים מענינים בעתיד.. הרשמים שלך היו מענינים..

לגבי שאלות אני מניח שאין לי - אני פשוט מסתובב עם האייפוד כבר שנה שנייה ודי נהנה ממנו... 8)

אני מבין את ההתלהבות של כל משתמש שמקבל אותו , אם זה מענין אותך תוכל לקרוא את התרדים הבא כשאני קיבלתי את האייפוד - זה קצת יישן אבל אז באמת לא היה שום דבר דומה :

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=20208;start=10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים