פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים שלום לחברי הפורום,הזמנתי את ה-Samsung HD203WI שהמולץ כאן בפורום,אך כעת התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שבמקום מה שהזמנתי הגיע הדגם HD204UI (מדובר כזכור בכונן פנימי 2TB).האם מדובר בדגם טוב יותר או פחות, והאם ההבדלים מהותיים? בקיצור, לקחת או לוותר?תודה רבה מראש.
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים הוא עדיין דיי חדש בשוק לכן לא סביר שיהיה מידע מספיק טוב לגביו.מה שכן הוא גרסה חדשה יותר שבה פחות פלטה אחת (3 לעומת 4 ב-HD203WI) אז לפחות בתאוריה ביצועי ה-transferring צריכים להיות טובים יותר (הכוונה להעברה כללית, לא לזמני גישה {positioning}).
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים מחבר תודה על התשובה.אופרטיבית, האם עדיף להתעקש על הדגם הקודם או שאפשר ללכת על הדגם הזה?אציין שהוא נמכר לי באותו המחיר של הדגם הקודם.הכונן ישמש ככונן פנימי עבור מאגר סרטים, והגישה אליו תהיה בדרך כלל מסטרימר שמחובר בכבל רשת.תודה רבה.
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים מחבר עדכון:רכשתי את הכונן. עושה רושם מצוין. שקט מאוד, קצב העברת נתונים (מהכונן השני) שנע בין 60 ל-80 MB לשניה.תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.