עבור לתוכן

מחפש כיוון לרסיבר + 5.1 מערכת קולנוע.. (אין תקציב, שיהיה ממוצע).

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה קניתי טלוויזיה ופלייסטיישן 3. יש לי סלון בגודל 3X4 ואני צריך רמקולים חדשים, שיתאימו לי לכל הדרישות ולכן אצטרך גם רסיבר..

אני רוצה להפעיל סרטים בסראונד מלא וכן גם את מה שאני רואה בטלוויזיה עצמה, או בממיר.

כלומר יש לי 3 יציאות אופטיות דיגיטליות, אחת מהפלייסטיישן, אחת מהממיר ואחת מהטלוויזיה (כן ואני צריך להשתמש גם בה, מכיוון שאני מפעיל אפליקציות ישירות מהטלוויזיה ללא קשר לשאר הרכיבים). אני רוצה שכולן יכנסו ישירות לרסיבר, ומשם (זה דיי ברור) לרמקולים.

אז מה שבעיקר חשוב לי שיהיו 3 כניסות דיגיטליות ברסיבר (אם קיים, ואם לא אז מה החלופה?!), כמובן גם כניסות של RCA רגילות וקיצור שיהיה איכותי ויוציא את הסאונד בסראונד מלא (זה נקרא Dolby Digital 5.1 לא ?! ).. אההה ויש היום כמובן את ה HDMI אבל אני לא מבין איך אני אמור לחבר לדוגמא את הפלייסטיישן לרסיבר עם HDMI אם אני חייב להשתמש איתו לטלוויזיה, ואולי בכלל מספיק לי דיגיטלי אחד מהטלוויזיה שגם ככה שואבת את הביטים דרך הHDMI המהולל!! קיצור אני חופרר..... :screwy:

אני דיי חדש בעסק הזה, פחות או יותר מבין בסאונד כלומר מה לחבר למה עם איזה חיבור, למדתי קצת על כבלים וכאלה אבל ואני כל הזמן מתעסק בזה אבל עניין הרסיבר וקולנוע ביתי קצת חדש לי.. בשביל זה אני מבקש עזרה.

ראיתי למשל רמקולים של BOSS : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469162

זה פחות או יותר מה שאני מחפש אבל אני לא יודע למצוא להם רסיבר מתאים!! ולפי איזה פרמטרים להתאים...

תודה ענקית מראש

פורסם

אונקיו 608/508, קולע לצרכים שלך.

BOSE זה תמיד היה דרעאק, יש חלופות הרבה יותר טובות, כגון, מורל, קליפש, בוסטון, פרדיים וכו'.

אני אישיץ ממליץ על הרכבת סט מיד2 ברמקולים מדפיים + סאב בשביל ההתחלה ולהשלים לסט מושלם בעתיד הקרוב.

פורסם

תבחר רסיבר מתאים (אם אתה יכול SR608 זה מצויין הייתי מת לקנות אותו) ולרסיבר תחפש רמקולים.

תבדוק טוב טוב, בעסק הזה צריך הרבה סבלנות ולא למהר.

פורסם
  • מחבר

אהבתי את הרסיבר שהצעתם, אבל הוא דיי יקר.. אני אקח את הדגם היותר זול שלו עם הספק של 100 ואט, את ה TXSR308 Onkyo

אתם יכולים להתאים לי רמקולים ?? רצוי קטנים לתול על הקיר ואני יכול להתפשר על קדמיים עומדים שאשים מצידי הטלוויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים